УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення та гідроізоляція мансарди пінополіуретаном (ппу).

Все більшу популярність набирають мансарди в сучасному будівництві. У 1630 році французький архітектор Франсуа Мансар запропонував вперше використовувати горище для проживання. На його честь житлові горища і отримали назву — мансарда.

Сучасні архітектори можуть перетворити мансарду воістину у витвір мистецтва, адже тільки на мансарді вікна дивляться прямо в небеса і на невеликій площі є купа нерівних площин і кутів, які можна задекорувати найбільш незвичайним чином.
Але, щоб вся ця краса могла радувати Вас довгі роки, і при цьому ще й економити електроенергію, потрібно дуже ретельно підійти до деяких конструктивних особливостях при будівництві мансарди. Одним з недоліків мансард є дуже складна і вимоглива технологія їх теплоізоляції.

Складне завдання — підібрати утеплювач для мансарди, тому що цей утеплювач повинен бути максимально ефективним, не боятися вологості і бути відносно легким матеріалом.

Конструкція сучасних мансард, як правило, виглядає наступним чином:

  • 1   Покрівельний матеріал (металочерепиця, м’яка покрівля або глиняна черепиця);
  • 2   Повітряний зазор, який утворює контробрешітка (не менше 50мм);
  • 3   Вітро-, гідроізоляційна плівка;
  • 4   Решетування;
  • 5  Кроквяна конструкція (несуча конструкція);
  • 5  Всередину крокв укладається утеплювач;
  • 7 Пароізоляційна плівка, для захисту утеплювача від вологи зсередини;
  • 8  Внутрішнє оздоблення.

У цілому, конструкція дуже холодна, тому що в ній немає ні цегляних стін, ні складеного бруса, а є тільки метал або суцільна фанера і утеплювач, і саме утеплювач виконує функції огороджувальних конструкцій стін. Зауважте, що товщина утеплювача, як правило, не може перевищити 150 — 200 мм, т.к. таку глибину має кроквяна конструкція.

У стандартних проектах в якості утеплювача закладені мінеральні вити або пінополістирол (пінопласт).
Ці утеплювачі не надто підходять для утеплення мансарди, і ось чому:
— Кожен з цих утеплювачів є листовими, а значить можливі переміщення між окремими листами;
— Для монтажу цих утеплювачів необхідно змонтувати підвісну конструкцію, яка буде утримувати утеплювач між кроквами;
— Ці утеплювачі потребують якісної пароізоляції;
— Мінвати починають розкладатися і в них заводяться мікроорганізми (грибок і цвіль), отже починає гнити кроквяна конструкція;
— Т.Я. мінеральні утеплювачі вбирають і утримують воду, вони постійно додають у вазі, збільшуючи навантаження на несучі конструкції.

Погодьтеся, що якість Українського будівництва залишає бажати кращого, тому не варто сподівається на людський фактор і думати, що можливо зробити якісну пароізоляцію за допомогою пароізоляційної плівки та степлера.

Ми пропонуємо сучасний метод утеплення мансард за допомогою полімерного високоефективного і дуже технологічного матеріалу.

Утеплення мансарди за допомогою пінополіуретану (ППУ) значно знижує рівень зовнішнього шуму, запобігає накопиченню снігу і утворення бурульок. У жарку пору року температура всередині приміщень не підвищується, оскільки ППУ перешкоджає нагріванню повітря від розігрітого металу. Навпаки, взимку тепло всередині будинку зберігається тривалий час, за рахунок чого знижуються витрати на його обігрів.

Зателефонуйте нам, і ми розповімо про технології напилення ППУ і дамо відповідь на будь-які питання.

Ми працюємо по всій території України!
Звертайтеся — ми завжди раді своїм клієнтам!

Тел.

0506740231  ,0660263236, 0673363057,0978873294
Пошта:p.p.u-dolina@ukr.net

Об