УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення приміщень пінополіуретаном ППУ

39a27618f1dc54b80987c6706135e6b7_L

 

Одним з найбільш гострих і наболілих питань, які виникають при сучасному будівництві, є питання максимального збереження тепла. Це пов’язано з тим, що постійно підвищується вартість теплової та електричної енергії, а платити більше за приміщення, в яких холодно хочуть деякі. Використання стандартних варіантів утеплення за допомогою пінопласту або мінеральної вати не є завжди рішенням, яке зможе стовідсотково зберегти тепло в приміщенні. Тим більше існують певні особливості такого монтажу — не завжди можна використовувати такі матеріали у важкодоступних місцях. Абсолютно недавно з’явився новий варіант створення теплоізоляції утеплення приміщень пінополіуретаном.

Особливості утеплення приміщень ППУ

Пінополіуретан, або, як його часто називають ППУ, є новим матеріалом, який відрізняється вражаючою універсальність. Утеплення приміщень пінополіуретаном можливо в самих важкодоступних місцях і в приміщеннях самого різного призначення. З його допомогою можна утеплити фундамент, підвал, стіни приміщення, горища, ємності, автомобілі та теплотраси. Це можливо за рахунок використання сучасної технології утеплення, за допомогою якої рідкий ППУ наноситься на певну поверхню. Після нанесення на поверхню рідини і подальшого утворення піни ППУ через деякий час застигає і утворює монолітний каркас, який служить прекрасною тепло і звукоізоляцією.

Переваги утеплення за допомогою ППУ

Утеплення приміщень пінополіуретаном має цілий ряд незаперечних переваг щодо утеплення за допомогою вати і полістиролу. До таких переваг відноситься:

Ізоляція, як від низьких, так і високих температур
Є можливість утеплення важкодоступних місць
Немає необхідності попередньо вирівнювати поверхню
Не мається обважнення конструкції і немає необхідності застосовувати додаткові кріплення
Немає стиків і швів
Володіє високими показниками тепло і звукоізоляції
Нешкідливий для людини, пожежобезпечний, не схильний до дії вогкості

Кожен, хто вибере варіант утеплення приміщень пінополіуретаном, може бути впевнений не тільки у високих показниках практичності і довговічності, але і в тому, що ціна утеплення буде значно нижче щодо інших варіантів. Не варто забувати і те, що утеплення стін або інших поверхонь таким способом проводиться в кілька разів швидше, ніж при класичному утепленні мінватою або пінопластом.

Об

halt is manufacturer of cold mint pouches non-tobacco pads

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *