УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення промислових будівель пінополіуретаном ППУ

85b62d4a27ea43297eb1ab349b6e06c6_L

Утеплення будівель і споруд пінополіуретаном дозволяє провести надійну теплоізоляцію всередині або зовні. Важливу роль у створенні комфортних умов для роботи людей грає температурний клімат. Тому, кожен роботодавець зобов’язаний подбати про утеплення промислових приміщень. Створення сприятливих умов для роботи сприяє підвищенню продуктивності та працездатності працівників.

e7c0584255fa6f2981e510285a9e9e4f_LНайкращим матеріалом для утеплення будівель і виробничих будівель є пінополіуретан. Застосовуючи сучасну технологію безповітряного напилення за допомогою пінополіуретану можна утеплити якісно, ​​надійно і в найкоротші терміни навіть самі величезні виробничі приміщення. Роботи з теплоізоляції із застосуванням цього сучасного матеріалу можна здійснювати в будь-який час року.

Основними перевагами теплоізоляції за допомогою ППУ є:

Ефективна теплоізоляція. Завдяки низькій теплопровідності ППУ тепло в будівлі можна зберегти до 80% і істотно знизити витрати на обігрів приміщень.
Підвищення гідроізоляції. Застосування пінополіуретану допоможе захистити будову від вологи. Завдяки технології утеплення будівель напилюваним пінополіуретаном виходить цілісне покриття без стиків і тріщин. Більш того, можна виправити існуючі вади будови і забезпечити надійний захист від негативного впливу вологи, уникнути появи цвілі і корозійних процесів.
Прекрасна шумоізоляція. Нанесений шар пінополіуретанового покриття забезпечить надійну шумоізоляцію і перешкодить проникненню звуків ззовні.
Екологічна безпека. Пінополіуретан є абсолютно нешкідливим для здоров’я людей і тварин матеріалом.
Підвищена пожежна. ППУ є негорючим і самозатухаючим матеріалом, оскільки в його складі міститься компонент антипірен.
Застосування пінополіуретану дозволено для теплоізоляції лікарень, шкіл і дитячих дошкільних закладів, а також різних адміністративних будівель та місць загального користування. Чим вище щільність ППУ, тим він стійкіше до дії температурних перепадів. Наша компанія виконує роботи по утепленню фасадів будівель пінополіуретаном будь-яких виробничих приміщень.

Більш детальну інформацію про теплоізоляцію за допомогою пінополіуретану Ви можете дізнатися зателефонувавши в нашу компанію. Професійні консультанти грамотно і з задоволенням відповідять на всі Ваші запитання.

Якщо Ви хочете підвищити рентабельність Вашого підприємства, знизити витрати з опалення виробничих приміщень і забезпечити сприятливі умови праці для своїх співробітників, а також захистить будови від руйнувань, то звертайтеся в нашу компанію. Наші висококваліфіковані співробітники проведуть роботи з утеплення будівлі якісно, ​​надійно і за помірними цінами.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *