УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення складу пінополіуретаном ППУ

3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_L

9653b574708b7a6469e28ee67a57dc73_LВсякому приміщенню, не важно склад це, сховище, або офіс, в будь-якій сфері промислового, виробничого, великого, середнього або дрібного бізнесу для ефективної роботи потрібна підтримка певної температури в будь-який час року. З урахуванням того, що ціни на енергоносії сьогодні сильно підвищуються, що спричиняє збільшення витрат на комунальні платежі. Підприємці, господарники і керівники не випадково звертають пильну увагу і приділяють проблемі заощадження тепла і економії тепло енергії чимало фінансових вливань з бюджету. Зауважимо, що іноді спроби заощадити на витратах по утепленню складу і приміщень господарського призначення без урахування особливостей параметрів температурних і показників вологості в приміщенні (забезпечують збереження різних видів товару і продукції), що не рідко призводять до згубних наслідків і псування самого товару або складируемой продукції.

Що дає теплоізоляція пінополіуретаном?
Вирішення цієї проблеми більшість господарників і підприємців бачить в утепленні складських і виробничих приміщень способом напилення пінополіуретаном. Теплоізоляція пінополіуретаном (ППУ) з кожним днем ​​набирає популярність. Це дуже вигідний і ефективний спосіб збереження тепла у великому за площею приміщенні. У пінополіуретану є маса корисних властивостей:

звукоізоляція і вологоізоляція
властивість «само загасання»
стійкість до дії агресивного середовища
зміцнення конструкції
високий рівень адгезії на складні форми поверхні
легкість питомої ваги самого покриття

І це ще далеко не всі корисні властивості у покриття пінополіуретаном! Довговічність покриття з пінополіуретану на практиці використання європейськими підприємцями на промислових об’єктах коливається від 35 до 50 років, у складних умовах експлуатації.

Технологія утеплення напиленням пінополіуретану (ППУ)
Всі роботи з утеплення складу ППУ виконуються на спеціальному обладнанні. Матеріал складається з 2-х рідких компонентів, що містяться в герметичній тарі. Рідкі компоненти подаються в розпилювач і змішуються. У процесі хімічної реакції рідина спінюється і рівним монолітним шаром наноситься на оброблювану поверхню, заповнюючи всі порожнини і щілини. В результаті у Вас виходить гладкий, монолітний, тонкий шар пінополіуретану з закритими осередками, без швів і стиків. Піна твердне протягом декількох хвилин, надлишки акуратно зрізаються. До опоряджувальних робіт можна приступати вже наступної доби.

Використання при утепленні ангарів, складських і господарських приміщень напиленням пінополіуретаном виправдає себе однозначно. Якщо Ви зацікавлені в проведенні робіт з утеплення своїх приміщень напиленням пінополіуретану, звертайтеся до нас по телефону. Наші фахівці кваліфіковано проконсультують Вас. Після підписання договору наші працівники у домовлений (зручне для Вас) час швидко і якісно виконають роботи пов’язані з утепленням складу пінополіуретаном або іншого приміщення. Ми завжди раді нести Вам тепло і затишок.

Об

Learn about building and utilizing raised garden beds for efficient planting at raised bed gardening .

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *