УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція складу пінополіуретаном

ea457adccaa9e569cff05de9b4f3b04d_L

Підприємці та господарники вже давно оцінили переваги способу теплоізоляції складу шляхом напилення пінополіуретану (ППУ). Економія на витратах з теплопостачання та підтримці стабільної температури в складі це не єдина перевага. Дбайливий господар знає ціну псуванні готової продукції, спричиненою температурними невідповідностями умовам зберігання товарів і продуктів. Те ж стосується і промислових холодильників.

Унікальність пінополіуретану в його рекордно низькій теплопровідності. Пінополіуретан шляхом напилення на поверхню при застиганні утворює суцільний монолітний шар. Наша команда якісно, ​​швидко і гарантовано виконає роботи з утеплення приміщення складу, виробничого цеху, гаража, офісу, овочесховища та інших приміщень для господарських потреб.

Унікальні властивості  ппу теплоізоляції:

рекордно низький коефіцієнт теплопровідності;
шумопоглинання і влагонепроницаемость;
довговічність і міцність;
висока адгезія.
Тепер про технології напилення пінополіуретану на оброблювану поверхню.

Нанесення проводиться розпилювачем (спеціальним обладнанням) під високим тиском. За часом напилення пінополіуретаном площі розміром 500 м2, займе кілька днів. Якщо врахувати, що застигання пінополіуретану відбувається дуже швидко, то приступити до оздоблювальних робіт Ви зможете вже через день. Шар для напилення на поверхню буде від 5 до 15 см, що збереже корисну площу на складі, а цей фактор дуже багато значить для приміщень подібного призначення.

Досить широке застосування пінополіуретан отримав і в сільському господарстві. Власники птахоферм, корівників і свинарників по достоїнству оцінили цей теплоізоляційний матеріал.

Напилювання пінополіуретаном не вимагає додаткової обробки, хіба що, тільки для привабливості. При утепленні складу з зовнішнього боку будівель, необхідно захистити пінополіуретан від впливу сонячних променів, але цього вимагає і відповідний зовнішній вигляд будови. Завдяки властивості відмінною адгезії пінополіуретан прилипає до більшості будівельних матеріалів. Так що оздоблювальні роботи Ви виконаєте не витрачаючи на кріпильний матеріал.

Телефонуйте нам. Співробітники  проконсультують Вас з усіх питань, пов’язаних з теплоізоляцією складу.  У зазначені терміни бригада наших майстрів доставить устаткування з розпилення на об’єкт і сам матеріал пінополіуретан. Протягом обумовлених термінів якісно і гарантовано виконає роботи з утеплення ангара, складу, сховища або іншого об’єкта. Ми раді співпраці з Вами і нести Вам тепло.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *