УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення лазні пінополіуретаном

fc34f61d23b74be53ee07d469bd32064_L

Підтримання високої температури і її збереження це головний пріоритет лазні. Гарна теплоізоляція банного приміщення — основне завдання, до вирішення якої потрібно поставитися дуже серйозно і виважено. Сучасний ринок представляє величезну кількість утеплювачів. Лідером серед безлічі теплоізоляційних матеріалів є інноваційний метод утеплення напилюваним пінополіуретаном (ППУ).
Для високоефективного утеплення лазні, використовуючи традиційні утеплювачі, необхідний шар теплоізоляції потім окремі шари для гідроізоляції і пароізоляції. Для кожного з шарів раніше вимагалось свій особливий матеріал і додаткові кріплення. Така схема вимагає багато фінансових витрат і часу на виконання робіт.

uteplenie_bani1Утеплення лазні пінополіуретаном — найефективніший і сучасний, повністю безпечний для людини і більш ніж доступний метод теплоізоляції банного приміщення.
Приміщення лазні для комфортного в ній перебування повинна максимально довго утримувати тепло при цьому не виділяти шкідливих речовин. Велику популярність і затребуваність безпечного і ефективного методу отримало останнім часом напилення пінополіуретану. Це обумовлено рядом переваг, притаманне цього матеріалу. Це досить легкий і міцний теплоізоляційний матеріал нового покоління. ППУ має закритоячеістие структуру, що дозволяє при його нанесенні отримати найбільш низький коефіцієнт теплопровідності. Напилюваний пінополіуретан щільністю 35 — 42 кг / м3, володіє найменшим водопоглащением, порівнюючи з будь-якими іншими теплоізоляційними матеріалами.

Теплоізоляція лазні пінополіуретаном — це:
відсутність додаткових кріплень при монтажі;
безшовне і монолітне покриття без стиків і швів;
покриття саме по собі є хорошим гідроізолятором;
пінополіуретан витримує найвищі температури;
повністю безпечний для здоров’я;
ефективний термін служби більше 30 років;
не висока вартість виконання робіт.

uteplenie_bani2Для підготовки до напиленню пінополіуретаном встановлюються кріплення для подальшої чистової обробки. Утеплення підлоги відбувається на підшитий знизу лаг чорнову підлогу, після утеплення настилається чистову підлогу. Утеплення стін починається з кріплення дерев’яних напрямних, на які в подальшому буде змонтована чистове оздоблення. Простір між брусками заповнюється пінополіуретаном. Утеплення стелі в відбувається, так само як і стіни, бруски та напилення ППУ.

Теплоізоляція пінополіуретаном, з закриточарункову структуру щільністю 35 — 42 кг / м3, ефективний метод утеплення лазні, який дозволяє наносити матеріал, як на зовнішню, так і внутрішню поверхню стін. Він застосовується до всіх будовам, будь то дерев’яна лазня, каркасна або газобетонная. ППУ проникає в будь-які тріщини і порожнини, збиваючи, повністю їх заповнює, запобігаючи витоків тепла.

Пінополіуретан наноситься методом напилення за допомогою апарату високого тиску, товщина шару варіюється від 30 до 70мм. Висока адгезія ППУ дозволяє матеріалу надійно кріпитися на будь-яких поверхнях і додатково надавати жорсткість конструкції лазні.
Пінополіуретан — це кращий теплоізоляційний матеріал. Це ефективність і надійність, доступна ціна і переваги здатні виправдати очікування найвибагливішого клієнта.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *