УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення альтанки пінополіуретаном

e2bf3b11df0b872112757f1c2fee6e32_L

До нас часто звертаються щасливі власники заміських будинків і котеджів з проханням щонайкраще утеплити присадибну засклену альтанку, улюблене місце відпочинку і релаксації в будь-який час року. Ми пропонуємо клієнтам адаптоване утеплення альтанки пінополіуретаном, самим затребуваним на сьогодні теплоізоляційним матеріалом.

Необхідність і цілі утеплення альтанки ппу

Для забезпечення затишку і тепла всередині альтанки в будь-яку погоду її раціонально утеплити, як і будь-яке інше житлове приміщення якісним, безпечним, довговічним і ефективним матеріалом. Ми працюємо з пінополіуретаном, що забезпечує міцне, безшовне, монолітне теплоізоляційне покриття, що відповідає всім технологічним та екологічним вимогам. ППУ володіє високими теплоізоляційними характеристиками, влагоустойчивостью, біологічної та хімічної нейтральністю, міцністю, невеликою вагою, легкістю монтажу, що особливо важливо при облаштуванні альтанки.

uteplenie_besedki_ppuПриклад нашої роботи

Розповімо про методи і прийоми наших майстрів на простому прикладі — утепленні нами альтанки, призначеної для відпочинку тільки у вихідні дні, з наявністю в ній каміна, мангала і електричних обігрівачів. Зрозуміло, що всередині будови будуть відчутні перепади температури, тому ми запропонували власнику утеплити підлога, стеля і стіни альтанки шаром ППУ в 5 см

Наші досвідчені майстри працюють швидко і якісно за чітко налагодженою схемою з обов’язковим дотриманням технологічних режимів і застосуванням тільки сертифікованих складів, з гарантією відмінного результату і надійності одержуваних покриттів. На готовий висушений дерев’яний каркас стін за допомогою новітнього обладнання наші майстри з точністю лазера завдали напилюваний шар ППУ, особливу увагу приділивши ребрам і стиках, після застигання і збільшення в об’ємі піни прибрали її надлишки, усунувши нерівності і підготувавши внутрішні поверхні до наступній обробці. За таким же принципом нами здійснюється утеплення підлоги. Щоб не допустити ризику загоряння при попаданні іскор полум’я з мангала або каміна, для фінішної обробки ми рекомендуємо використовувати вогнестійкі матеріали.

Результат утеплення альтанки ппу

Утеплення альтанки ппу нашими фахівцями  забезпечить її герметичне безшовне покриття, максимальний теплоізоляційний ефект і безпеку.

Крім створення в приміщенні сприятливого мікроклімату, ппу захистить вашу альтанку від вологи і пари, забезпечить відмінну шумоізоляцію і міцність стін з можливістю експлуатації в широкому температурному діапазоні і стійкістю до біологічної середовищі.

Ми пишаємося своєю репутацією надійного партнера у сфері теплоізоляційних робіт і цінуємо кожного постійного і нового клієнта. Звертайтеся в нашу компанію з питань утеплення альтанки, госп. будівель, будинку або інших об’єктів і ви залишитеся задоволені нашим професіоналізмом, оперативністю та адекватними цінами.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *