УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення сауни стін, стелі зсередини — пінополіуретаном (ППУ)

скачанные файлы

скачанные файлы (1)Любителям банних процедур, як нікому іншому, відомо, що якісний вологий пар в парильні і заданий температурний режим — головні достоїнства, заради яких ходять в баню. Отримати масу задоволення і лікувальний ефект можна за умови, що банька буде теплою і затишною. Тому питання утеплення споруди виходять на перший план. Теплоізоляцію укладають на всі конструктивні елементи: підлогу, дах, стеля, стіни. Законопачують маленькі віконця, утеплюють двері, пр. Особливо ретельно виконується утеплення парної. Адже основне завдання полягає в тому, щоб лазня, як можна довше не остигала і зберігала параметри пари.

ППУ — матеріал нереалізованих можливостей

Утеплення конструкцій проводять як зовні приміщення, так і зсередини. Вибору утеплювача приділяється велика увага. Адже сьогодні крім традиційних дерев’яних зрубів зводять кам’яні, цегляні, каркасні будови. І, як правило, на кожному етапі існує своя технологія ізоляції і використовуваний утеплювач.

Теплоізоляція парної вимагає використання матеріалів, що не втрачають своїх характеристик в умовах підвищеної вологості і високих температур. Конкуренцію традиційним органічним матеріалами сьогодні становить унікальний полімер — пінополіуретан.

ППУ багатофункціональний:

не виділяє токсинів при нагріванні до високих (часом до 130oС) температур в парній;
не деформується при різкій зміні їх значень, особливо в зимовий період;
утримує задані параметри, завдяки незначному показнику теплопровідності;
захищає стіни, стеля парної від впливу конденсату і руйнувань;
зберігає вологий цілющий пар, тому жорсткі пінополіуретани є паронепроникними;
надає додаткову міцність конструкції, пр.

ППУ для утеплення сауни

Першорядне значення має утеплення стелі в сауні. Але перш, ніж приступити до робіт, слід приділити увагу даху лазні. І тут краще, ніж поліуретан, з перекриттями, скатами і складними переходів не справити жоден утеплювач. Пенообразний складу під напором проникає у найскладніші конфігурації, заповнює невидимі оком тріщини і щілини. Безшовне вологонепроникне покриття міцно утримує тепло. Обробка стелі ППУ дозволяє пару НЕ конденсуватися і перебувати усередині парної.

Втрати тепла через стіни найбільш значні, і зрозуміло, чому утеплення стін в парній проводять особливо ретельно. Тут важливо знати технологію проведення робіт, вибір ППУ потрібної щільності і паропроникності, вміння нанести необхідний шар без стиків і не допустити перевитрата матеріалу. Що це буде пінополіуретан — не потрібно навіть сумніватися. Він має хорошу адгезію з будь-якими робочою поверхнею. А якісну їх ізоляцію вам гарантую фахівці нашої фірми, що мають досвід у цій сфері будівництва. Головне, потрібно провести утеплення вчасно. Інакше парилка почне невблаганно руйнуватися під впливом вогкості і перепаду температур. Віддавши перевагу пінополіуретану, ви забудете, що таке дорогий ремонт вашої лазні.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *