УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення приміщень зсередини пінополіуретаном

0dc247c07eee71a72cf9409729fb3455_L

Будівництво власного будинку — ідея «фікс» для багатьох жителів нашої країни. І в цьому процесі необхідно враховувати величезну кількість самих різних нюансів і специфічних аспектів. Серед них особливе місце варто приділити такому моменту як утеплення приміщень зсередини. Суть в тому, що взимку можливі серйозні перепади температур при досить високій вологості. Як наслідок, до даного процесу варто ставитися максимально серйозно.

uteplenie_pomeshhenija_iznutri2Який матеріал вибрати?

Сучасний будівельний ринок пропонує потенційним споживачам величезна кількість самих різних специфічних матеріалів, які можуть бути використані для такої відповідальної справи як утеплення приміщень зсередини. Багато людей віддають перевагу старим, класичним і перевіреним часом варіантам, таким як мінеральна вата, пінопласт, поліетилен, «тепла» штукатурка і так далі.

Однак, всі ці матеріали вимагають виключно професійного виконання робіт. Справа в тому, що на сьогоднішній день ведуться дуже серйозні суперечки, в першу чергу, між виробниками і практикуючими виконавцями про те, чи припустимо взагалі внутрішнє утеплення. Зрозуміло, що оптимальним варіантом є зовнішні роботи. Але не у всіх випадках це взагалі можливо. Як наслідок, в певних ситуаціях доводиться йти на ризик, але він повинен бути виправданим.

А небезпека дійсно існує неабияка. При помилках укладання матеріалу, навіть самих незначних, часом, непомітних оку, на стінах може скупчуватися волога, конденсат, який утворюється через перепади температур зовні і всередині приміщення. Це призводить з часом до освіти і швидкому розвитку різних видів цвілі, у тому числі і чорної, як найбільш небезпечною для будівельних конструкцій та здоров’я людини.

uteplenie_pomeshhenija_iznutri3Що необхідно зробити, щоб уникнути проблем?

Для мінімізації ризиків варто прислухатися до ряду рекомендацій, які пропонують фахівці.

Не варто купувати дешеві, неперевірені і «ліві» матеріали. Нагадаємо, мова йде про здоров’я вашому і вашої родини.
Не намагайтеся виконати роботи самостійно навіть у тому випадку, якщо присутні хоча б найменші сумніви в кінцевому результаті. а тим більше, якщо у вас немає відповідної підготовки і знань. Для досягнення позитивного результату варто довірити роботу професіоналам з нашої компанії.

Не соромтеся використовувати сучасні будівельні технології та матеріали. Час не стоїть на одному місці. Вчені розробляють інноваційні покриття, які враховують всі недоліки своїх попередників. Так, наприклад, утеплення приміщень зсередини пінополіуретаном може стати прекрасною альтернативою багатьом класичним варіантам, особливо в тому випадку, якщо роботи виконають фахівці нашої компанії.
Завжди пам’ятайте про «безкоштовний сир» і про скупому, який платить кілька разів. Не купуйте свідомо дешевий товар і послуги з монтажу — це загрожує серйозними проблемами в майбутньому.
Переваги при утепленні ППУ (пінополіуретаном)

Взагалі, багато фахівців називають ППУ матеріалом майбутнього. І дійсно при його створенні враховані багато неприємні аспекти, які присутні при використанні пінопласту, поліестеру, мінеральної вати та інших подібних варіантом. І в першу чергу необхідно відзначити мінімальні розміри. Утеплення приміщень зсередини пов’язане зі зменшенням площі. І в тому випадку, коли використовуються досить об’ємні матеріали, кімната може зменшуватися досить серйозно, що не можна назвати гідністю. Напилений пінополіуретан може мати товщину, увага, від 3-х до 20-и см. При цьому абсолютно не меншають теплоізоляційні характеристики.

По-друге, при використанні ППУ досвідчені майстри нашої компанії здатні добиватися практично 100% ізоляцію від проникнення вологи. Як уже зазначалося, це дозволяє мінімізувати ймовірність появи грибків і плісняви. Крім того, даний матеріал не створює сприятливе середовище для розвитку різного роду шкідливих бактерій.

По-третє, утеплення приміщень зсередини пінополіуретаном повною мірою відповідає всім вимогам безпеки і екологічності. Що стосується другого фактора, то він дуже актуальний і популярний останнім часом серед жителів нашої країни. Люди стали все частіше замислюватися про здоров’я — і це, безумовно, добре. Крім того, ППУ забезпечує пожежну безпеку, що також досить важливо, особливо, якщо в квартирі або приватному будинку живуть діти або люди похилого віку.
Не менш важливим аспектом також є довговічність і стійкість до механічних пошкоджень, у тому числі і ударного типу. Якщо використовувати як утеплювач ППУ, то на довгі роки можна забути про даному питанні. При цьому вартість матеріалу і робіт (а вони виробляються досить швидко) в нашій компанії цілком демократична.

Таким чином, якщо ви задумалися над питанням якісного, швидкого та недорогого утеплення своїх приміщень зсередини, то сміливо можете звертатися в нашу компанію. Тут вас зустріне привітний персонал, який професійно проконсультує з усіх питань. Ми будемо раді плідного та взаємовигідного співробітництва.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *