УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення мансардного поверху в багатоповерховому в панельному будинку теплоізоляцією ППУ

uteplenie_mansardy_iznutri2

У сучасних містах багатоповерхові будинки з мансардами зустрічаються досить часто. Просторі приміщення, що знаходяться під дахом, мешканці не використовують, тому що влітку в них жарко, а взимку — холодно. Якщо ви хочете перетворити мансарду в житлове приміщення, поліпшити теплоізоляцію житлових мансард, потрібно виконати роботи з утеплення.

Вибір матеріалу

Мансарда — приміщення зі складною геометрією, що має велику площу контакту з вулицею. Через те, що частина поверхонь контактує з холодною вулицею, у приміщенні виникають тепловтрати. Як зменшити відтік тепла, як утеплити мансарду і перетворити її у зручний житловий простір? Фахівці вважають, що кращий вихід в такій ситуації — утеплення напиленням пінополіуретану, виконане за допомогою спеціального обладнання.Без-имени-3

Утеплення мансарди в багатоповерховому будинку

  Можна виконати утеплення мансарди традиційними матеріалами, але все не так просто. Найменша помилка при монтажі тепло- або пароізолюючого шару може мати серйозні наслідки. Тому професіонали віддають перевагу сучасним матеріалам і технологіям, при виборі теплоізоляції для покрівлі мансарди рекомендують пінополіуретан.

 Без-имени-4Зменшення тепловтрат

У панельних будинках до 70% втрат тепла йде через покрівлю, тому першочергове завдання — утеплення покрівлі мансарди. Ще частина тепла «йде» через стіни, підлогу і міжпанельні стики. Ці поверхні також необхідно ізолювати, знизивши тепловтрати до мінімуму. Виконавши комплекс робіт, провівши утеплення стін мансарди, ви зменшите відтік тепла і знизите витрати на опалення.

 Якщо ви хочете отримати максимальний результат, зробіть утеплення бетонної підлоги в мансарді. Так ви поліпшите звуко- і теплоізоляцію в приміщенні, зменшіть втрати тепла з квартир, розташованих поверхом нижче. Використовуючи новітню технологію напилення ППУ, ви зможете провести всі роботи, у тому числі безшовне утеплення даху мансарди, швидко і якісно.

Використання сучасних технологій при утепленні мансардного поверхуБез-имени-5

Професіонали вважають, що пінополіуретан — кращий утеплювач покрівлі мансарди на сьогодні. Якщо вам потрібно висока якість нанесення, хороша тепло- і звукоізоляція, використовуйте його як утеплювач для даху мансарди, стін під гіпсокартон. Застосовуючи метод напилення ППУ, ви отримаєте максимальний результат за короткий термін.

 Цю технологію широко використовують в нашій компанії, з її допомогою виконують утеплення стелі житлової мансарди та інших поверхонь. У складній ситуації напилення ППУ дозволяє отримати кращий результат, ніж інші утеплювачі. За допомогою цієї новітньої технології, визнаної у всьому світі, можна швидко і якісно провести утеплення покрівлі мансарди.

  За допомогою напилення ППУ можна виконувати утеплення покрівлі мансарди з профлиста. Результат буде відмінним, заодно ви вирішите проблеми з конденсатом і пароізоляцією. Такий спосіб нанесення ізоляційного матеріалу дозволить не тільки скоротити терміни виконання робіт, а й знизити трудовитрати. Ця методика утеплення мансарди визнана найпрогресивнішою, тому її рекомендують багато фахівців.

 Їй віддають перевагу професіонали, що виконують утеплення мансарди в багатоквартирних панельних будинках. Пінополіуретан за багатьма показниками випереджає традиційні теплоізоляційні матеріали. Властивості і характеристики ППУ роблять його одним з кращих теплоізоляційних матеріалів. Ставлячи цей утеплювач покрівлі мансарди на одне з перших місць, фахівці визнають, що майбутнє саме за ним.

 Властивості пінополіуретануБез-имени-6

Чим так гарний пінополіуретан? Це сучасний матеріал, який використовують для тепло — і гідроізоляції приміщень, у тому числі для утеплення мансарди в житлових будинках. З його допомогою герметизують стики в плитах, закладають зазори у віконних і дверних отворах. Ось його основні властивості:

  • низька теплопровідність;
  • тепло- і морозостійкість;
  • низька щільність;
  • мала вага;
  • міцність;
  • довговічність.

Переваги пінополіуретануБез-имени-7

Технологія напилення дозволяє добитися відмінних результатів при нанесенні теплоізоляції, у тому числі в процесі утеплення покрівлі мансарди. Ви отримуєте монолітний шар матеріалу, в якому немає швів, зазорів, пустот і тріщин. Вам не потрібні додаткові кріплення, бо ізоляція буде триматися і без них. А це означає, що не буде утворюватися місток холоду, через який «йде» тепло.

  Утеплення мансарди в багатоповерховому будинку

 

 ППУ можна наносити на конструкції, що мають складну конфігурацію, тому що у нього висока адгезія до різних матеріалів. Утеплювач покриє всі деталі і елементи, заповнить щілини й діри, забезпечивши надійну та якісну теплоізоляцію. Вам не потрібно попередньо підготовляти поверхні, на які буде наноситися цей утеплювач покрівлі мансарди, тому ви економите час і гроші.

  У пінополіуретану низька паропроникність, тому при утепленні приміщень не потрібно використовувати пароізоляційну і вітрозахисну плівку. Тим самим знижується ймовірність пошкодження ізоляції при експлуатації, зменшується вартість матеріалів і робіт. Крім того, використання пінополіуретану дозволяє позбутися від конденсату, запобігає корозії металевих конструкцій.Без-имени-8

 Ще одна важлива властивість цього матеріалу — довговічність. Після нанесення ізолюючого шару терміни утеплення можуть становити 25-30 років. Якщо ви подбаєте про якісну захисті матеріалу від УФ-променів, їх можна збільшити до 50 років. Пінополіуретан однозначно виграє в порівнянні з мінераловатними утеплювачами. Він більш екологічний, безпечний для здоров’я, забезпечує надійну паро- і гідроізоляцію.Без-имени-9

 Крім того, вам не доведеться робити протипожежну та антисептичну обробку при теплоізоляції скатних покрівель мансард з дерев’яними несучими кроквами. У нанесеному покритті не буде швів і щілин, а шар утеплювача буде більш тонким. За рахунок цього зменшиться вага ізоляції, знизиться навантаження на несучі конструкції. На сьогодні ППУ виграє по багатьом параметрам. Якщо вам потрібно провести якісне утеплення мансарди, вибирайте саме його.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *