УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Як усунути промерзання стін в квартирах або приватних будинках

63773414

Без-имени-1Напевно, багато хто намагався знайти відповідь на питання, чому промерзають стіни, які існують причини появи вогкості на стінах, стелі.

На жаль, промерзання стін є досить поширеною проблемою, яка виникає в основному в тих приміщеннях, де спостерігається підвищена вологість, а також там, де присутня недостатня теплоізоляція стін.

А насправді промерзання стін в квартирах і приватних будинках може виникати з таких причин:

Слабка опалювальна система і погана вентиляція приміщення.Без-имени-2

Неякісна герметизація віконних і дверних балконних блоків, стиків і примикань їх до стін.

Через недоробки в влаштуванні теплоізоляції, які ще виникли під час будівництва будинку. У блокових багатоквартирних будинках набагато частіше промерзають стіни, ніж в цегляних.

Порушення правил експлуатації приміщення безпосередньо самими мешканцями: миття підлог, часте прання, зберігання овочів, розведення кімнатних рослин, які вимагають рясного поливу і т.д.

 У результаті цього в приміщенні виникає підвищена вологість, на стінах утворюється грибок, який дуже шкідливий для здоров’я особливо малюкам і людям, страждаючим алергією. Крім цього, грибок здатний зіпсувати будь-який ремонт у приміщенні, навіть найновіший, а чорні плями на стінах говорять про нечепурність квартири або будинку.

Для того, щоб усунути промерзання стін, не варто в приміщенні зберігати вологі предмети, а також рідини у відкритому вигляді. Необхідно регулярно провітрювати кімнати, а також ретельно стежити за тим, в якому стані знаходиться сантехнічне обладнання, і не допускати його поломок і протьоків.

 Але найголовніше, для того, щоб усунути промерзання зовнішніх стін, промерзання міжпанельних швів (стиків), потрібно виконання зовнішнього утеплення стін. Для цього необхідно знати товщину конструкцій стіни, і чим саме найкраще провести утеплення.Без-имени-3

  Якщо ви не знаєте, як самостійно усунути промерзання стін (в панельному будинку, газосилікатних, дерев’яному), який матеріал для цього використовувати, вам слід звернутися в компанію, яка займається цим давно і на високому професійному рівні.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *