УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення стін будинку

1c0ae2205709722b62e843abc0471a55_L

uteplenie_sten_doma_1Якісне утеплення стін будинку дозволить істотно скоротити витрати на електроенергію та опалення.

Для чого утеплювати стіни будинку

Тарифи на послуги з опалення та електроенергії, як відомо кожен сезон ростуть. Це стає найбільш помітно, коли значення термометра наближаються до від’ємних показників, не кажучи про більш низьких температурах. Як показує практика, утеплені стіни дозволяють заощадити до 35% коштів, якщо підрахувати весь час, за які оплачуються ці послуги та оплати в майбутньому, то виходить значна сума. Утеплення стін будинку необхідно для створення комфортної температури в приміщенні. При зовнішньому утепленні стін фасад збережеться довше, цей метод переважніше. Утеплення проводиться один раз, а за опалення та електроенергію доводиться платити кожен місяць. Тому краще один раз витратити гроші на хороше утеплення власного житла і насолоджуватися комфортом.

uteplenie_sten_doma_2Вибираємо утеплювач

Сьогодні на ринку представлено досить матеріалів для утеплення. І у кожного матеріалу свої плюси і мінуси. Наше завдання вибрати якісний за своїми характеристиками утеплювач для дому і за гарною ціною. Наша компанія рекомендує використовувати, при утепленні стін, напилюваний пінополіуретан. При нанесенні пінополіуретану поверхня виходить рівномірна і безшовна. ППУ не вимагає підрізування і підгонки матеріалу. У напиляється теплоізоляції хороша адгезія, він прилипає до більшості будівельних матеріалів, внаслідок чого не потрібні витрати на додаткові кріплення. У пінополіуретану найнижча теплопровідність, що дозволяє наносити мінімальний шар, економлячи на кількості матеріалу. Утеплення стін будинку дуже важливий етап будівництва або ремонту. Якісне і надійне рішення цього питання це утеплення стін напилюваним пінополіуретаном.

Утеплення стін, утеплення стін пінополіуретаном, утеплення стін всередині пінополіуретаном, утеплення стін зовні пінополіуретаном, утеплення стін будинку пінополіуретаном, Утеплення пінополіуретаном, Утеплення будинку пінополіуретаном

Вибираємо спосіб утеплення стін

Існує кілька видів утеплення стін. Перший і найправильніший це утеплення стін зовні. При такому вигляді утеплювач приймає на себе всі удари негоди, такі як підвищена вологість або холод. Зберігаючи при цьому і тепло в приміщенні, і захищаючи самі стіни від впливу руйнуючих факторів, продовжуючи тим самим термін служби будинку. Застосовуваний нами напилюваний пінополіуретан щільністю 35-40 кг / м3 складається з закритих осередків наповнених газом, він не боїться вологи і захищає стіни від холоду і вологості. Якщо немає можливості зробити утеплення стін будинку зовні, то це відбувається всередині. Перед утепленням встановлюються кріплення, до яких згодом будуть кріпитися матеріали чистової обробки. Або відразу кріпляться напрямні бруски, а простір між ними заповнюється пінополіуретаном.

 

Ще один спосіб утеплення це заливний пінополіуретан. У нього час реакції від 7 до 20 секунд. Він подається у порожнини, розтікається і потім спінюється, збільшуючись в об’ємі в кілька разів, заповнюючи при цьому всі порожнечі. Він застосовується при будівництві дерев’яного будинку, який обкладається лицьовою цеглою. А відстань між цеглою і дерев’яною стіною заповнюється пінополіуретаном. Так само можливе утеплення вже в готовому будинку для цього просверливаются отвори, в які подається пінополіуретан.

Утеплення стін різних будинків

У напилюваного пінополіуретану відмінна адгезія до більшості будівельних матеріалів. Спосіб утеплення стін будинку пінополіуретаном підходить як для цегельних, так і для дерев’яних будинків. Так само він не замінимо при каркасному будівництві. Метод утеплення практично не відрізняється. У першу чергу кріпиться решетування, а простір між брусками заповнюється пінополіуретаном.

Приступаємо до утеплення

У утепленні стін пінополіуретаном немає нічого складного, якщо займаєшся цим щодня впродовж декількох років, цим і займаються наші фахівці. Вам лише потрібно зателефонувати в нашу компанію, отримати безкоштовну детальну консультацію або замовити виїзд фахівця на об’єкт. Після цього домовиться і виконати роботи з утеплення. Далі насолоджуватися комфортними температурними умовами вашого житла.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *