УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Зовнішнє утеплення пінополіуретаном ППУ

220c08548cac211cc7db219bb52f46cf_L

Зовнішнє утеплення напилюваним пінополіуретаном захистить конструкцію вашого будинку і дозволить вагомо економити на опаленні.

Наша команда надає послуги по утепленню напиляється теплоізоляцією. Як приватних житлових будинків, так і виробничих будівель і споруд. Фахівці компанії виконають зовнішнє утеплення пінополіуретаном вашого об’єкта в максимально короткі терміни, зберігаючи при цьому якість теплоізоляційного шару.

При зовнішньому утепленні пінополіуретан наноситься рівномірним шаром на поверхню стін. Потрапляючи на поверхню в рідкому вигляді, пінополіуретан починає вспениваться, заповнюючи всі щілини і порожнечі.

Переваги пінополіуретану при утепленні стін зовні, він не вбирає в себе вологу, захищаючи стіни будинку від впливу природних факторів.

Якісна теплоізоляція будинку
Зовнішнє утеплення споруд, напилюваним пінополіуретаном дозволяє отримати рівну монолітну поверхню без швів і стиків. Пінополіуретан забезпечує відмінну адгезію до більшості будівельних матеріалів. За допомогою апарату високого тиску теплоізоляційний матеріал рівномірно лягає на утеплять поверхню. Додатково пінополіуретан додає жорсткість конструкції будинку.

Звертаючись до нашої компанії  ви отримуєте якісні послуги по теплоізоляції будь-яких будівель і споруд. Першим кроком телефонна консультація по методам утеплення приміщення. Наступний крок виїзд нашого фахівця на об’єкт утеплення. Ця послуга в нашій компанії безкоштовна і не до чого вас не зобов’язує. На об’єкті відбувається завмер і консультації про матеріалі і товщині нанесення, підрахунок ціни на утеплення стін. Після узгодження всіх пунктів на об’єкт доставляється обладнання та матеріал. І протягом декількох днів здійснюється зовнішнє утеплення ППУ.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *