УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення стін зсередини пінополіуретаном

be28adfff47893c4519c1307dc6b8866_L

uteplenie_ppu11Грамотне утеплення стін зсередини пінополіуретаном назавжди позбавить житло від «містків холоду», забезпечить сприятливий мікроклімат і затишок у вашому домі.

Завдання та функції якісної теплоізоляції зсередини
Надійним і актуальним варіантом теплоізоляції фахівці вважають утеплення з зовнішньої сторони будівлі. З його допомогою ви позбавите несучу конструкцію від основного «удару холоду», захистивши її теплоізолятором. Крім того, залишиться незмінною корисна площа всередині кімнат завдяки зовнішній теплоізоляції.

Однак, у випадках, коли утеплення стін зовні неможливо з ряду причин, наприклад, через скрутний доступу або історичної цінності архітектурної конструкції фасаду будівлі, проводиться утеплення стін всередині. Цей спосіб теплоізоляції менш трудомісткий, ніж зовнішнє утеплення, його можна проводити в будь-яку погоду незалежно від пори року. Утеплення стін зсередини увазі обов’язковий вентиляційний зазор. Циркуляція повітря не дозволить вогкості конденсуватися на утеплених зсередини стінах.

Переваги пінополіуретану як утеплювача
На сьогоднішній день з теплоізоляційних складів і матеріалів найбільш затребуваним став пінополіуретан. Він забезпечує якісну і довговічну теплоізоляцію будинків, побудованих з каменю, бруса, цегли, дерева або газобетону. Він незамінний при утепленні какасних стін.

При внутрішньому утепленні будинків до теплоізоляційного матеріалу пред’являються суворі вимоги. Пінополіуретан відповідає всім цим критеріям, він відповідає класу пожежної безпеки, є екологічно чистим і нетоксичним продуктом, який не приносить шкоди здоров’ю людини. Він здатний мінімізувати тепловтрати через стіни, дах, підвальні приміщення з різних матеріалів, зміцнити несучі конструкції будинку. Виняткова легкість і невелика товщина пінополіуретану дозволяють використовувати його при утепленні стін зсередини без шкоди для корисної площі кімнат. Термін експлуатації пінополіуретану при грамотній установці дорівнює терміну служби будинку (більше 30 років).
Напилювання безшовного монолітного шару пінополіуретану зсередини не вимагає виснажливої, трудомісткою підготовки, головна умова — абсолютно сухі стіни. Утеплення стін будинку зсередини ппу здійснюється професіоналами нашої компанії  за спеціальною технологією. Наші майстри виконають установку теплоізоляції всередині вашого будинку на самому професійному рівні із застосуванням сучасного обладнання та високоякісної сировини. За кілька днів ви отримаєте надійну довгострокову теплоізоляцію всередині приміщення, монолітний безшовний шар якої заповнить будь-які щілини, мікротріщини, ляже щільно і рівно на будь-які конфігурації. На теплоізоляційний шар пінополіуретану можна наносити будь фінішні покриття, і ви на довгі роки забезпечите комфорт і теплу атмосферу в домі.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *