УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення стін зовні пінополіуретаном ППУ

d6086de322f98f66cc694f32ea284557_L

uteplenie_karkasnyh_sten3Бажано проводити утеплення стін зовні одночасно із зведенням нового будинку, при проведенні капітального ремонту або реконструкції будови.

Необхідність проведення теплоізоляції будівель
При зведенні житлового будинку або госпбудівель необхідно подбати про монтаж оптимальної системи утеплення. Утеплення стін зовні — найпростіший і виправданий метод теплоізоляції. При утепленні стін із зовнішнього боку фасад не взимку промерзає і не тріскається. Грамотно підібране теплоізоляційне оснащення допоможе створити і підтримувати бездоганний мікроклімат усередині приміщень будівлі. Продовжити термін експлуатації будинку, убезпечити його від пошкоджень за участю біологічної, хімічної середовищ.

Переваги пінополіуретану при утепленні стін зовні
Для забезпечення функціональності та ефективності теплоізоляційної системи важливо правильно підібрати матеріал. Серед старих технологій утеплення будинків зовні немає жодної, що має таку кількість плюсів, як нова економічна і функціональна система теплоізоляції допомогою напилення ППУ.

Цей досконалий утеплювач для стін проникає у важкодоступні місця, утворюючи монолітний теплоізоляційний шар, стає продовженням стіни. Зменшуючи в рази кількість теплових втрат, ППУ перешкоджає появі корозії арматури в стінах з бетону та інших матеріалів, істотно продовжуючи термін експлуатації будівлі, і знижує фінансові витрати на поточні та капітальні ремонти. Пінополіуретан є відмінним звукоизолятором, що забезпечує тишу і умови для відпочинку або роботи у приміщеннях квартири.

Полімером номер 1 у світі, найбільш затребуваним теплоізолятором сьогодні є пінополіуретан. Це надійний і довговічний утеплювач, що володіє масою переваг в порівнянні з аналогами. До них відносяться:

виняткова адгезія до всіх структур сучасних будматеріалів
монолітність, бесшовность теплоізоляції, що гарантує додаткове зміцнення несучих конструкцій будинку
низька теплопровідність
легкість по вазі
зручність у роботі з об’єктами різної конфігурації
біологічна стійкість, непривабливість для гризунів
вологостійкість
звукоізоляційні якості

Утеплення стін зовні пінополіуретаном 
Професіонали нашої компанії працюють швидко і якісно на сучасному обладнанні, дотримуючи всі правила і стандарти пристрою теплоізоляції. Ми проводимо напилення стін зовні пінополіуретаном з усією ретельністю в будь-який час року, при будь-якій погоді. Професійно і грамотно виконуємо утеплення фасаду, створюємо монолітний і довговічний шар пінополіуретану, який забезпечить міцність конструкції стін, подарує фасаду будинку індивідуальний стилістичний вигляд, створить сприятливий мікроклімат у кімнатах і гарантовано заощадить ваш бюджет.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *