УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення зовні пінополіуретаном

a27a3b73d355048c6bab885897085f62_L

Без-имени-16Утеплення зовні пінополіуретаном створить сприятливий мікроклімат у кімнатах і гарантовано заощадить ваш бюджет.

При зведенні житлового будинку або госп. будівель необхідно подбати про монтаж оптимальної системи утеплення. Грамотно підібране теплоізоляційне оснащення допоможе створити і підтримувати бездоганний мікроклімат усередині приміщень будівлі. Якісне утеплення дозволить продовжити термін експлуатації будинку, убезпечити його від впливу зовнішніх природних факторів.

Необхідність проведення теплоізоляції будівель
Для забезпечення функціональності та ефективності теплоізоляційної системи важливо правильно підібрати матеріал. Серед старих технологій утеплення будинків немає жодної, що має таку кількість плюсів, як нова система теплоізоляції, за допомогою напилення пінополіуретану.

Наша команда  рекомендує проводити утеплення будинку зовні пінополіуретаном.

Цей досконалий утеплювач проникає у важкодоступні місця, утворюючи монолітний теплоізоляційний рівень, стає продовженням стіни. Зменшуючи в рази кількість теплових втрат, пінополіуретан перешкоджає появі корозії арматури в стінах з бетону та інших матеріалів, істотно продовжуючи термін експлуатації будівлі, і знижує фінансові витрати на поточні та капітальні ремонти. Пінополіуретан є відмінним звукоизолятором, що забезпечує тишу і умови для відпочинку або роботи в приміщеннях будинку.

 Наша компанія вважає пріоритетним утеплення стін (фасаду) зовні, але якісно здійснить і внутрішнє утеплення в тих випадках, коли установка теплоізоляції стін зовні нездійсненна або неможлива. Бажано проводити утеплення стін зовні одночасно із зведенням нового будинку, при проведенні капітального ремонту або реконструкції будови.

Полімером номер 1 у світі, найбільш затребуваним теплоізолятором сьогодні є пінополіуретан. Це надійний і довговічний утеплювач, що володіє масою переваг в порівнянні з аналогами. До них відносяться:

виняткова адгезія до всіх структур сучасних будматеріалів
монолітність, бесшовность теплоізоляції, що гарантує додаткове зміцнення несучих конструкцій будинку
низька теплопровідність
легкість по вазі
зручність у роботі з об’єктами різної конфігурації
— Біологічна стійкість, непривабливість для гризунів
вологостійкість
звукоізоляційні якості
Професіонали нашої компанії працюють швидко і якісно на сучасному обладнанні, дотримуючи всі правила і стандарти пристрою теплоізоляції. Ми проводимо утеплення стін (фасадів) зовні пінополіуретаном з усією ретельністю. Професійно і грамотно виконуємо утеплення фасаду зовні, створюємо монолітний і довговічний шар теплоізоляції, забезпечуючи міцність конструкції стін.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *