УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення стін будинку пінополіуретаном

2a14beb1aee2d71c6fecb12f25c690f7_L

Якщо Ви стоїте перед вибором теплоізоляційного матеріалу для утеплення стін будинку пінополіуретан — це ідеальний варіант, перевірений часом.

uteplenie_sten_ppu3«Будинки, — і стіни допомагають», так говорить народна мудрість. Але, як би там не було, щоб стіни будинку допомагали, їх бажано утеплювати. А робити це потрібно для того, щоб не оплачувати астрономічні рахунки за електроенергію, яка використовується на опалювання і обігрів Вашого будинку. Як мовиться, щоб Ваші грошики не «відлітали в трубу». Ця народна мудрість знайома всім з дитинства. Навіть наші предки завжди цінували тепло у своїх будинках і в першу чергу, не чекаючи зимових холодів дбали про те, щоб утеплити стіни свого житла. Сьогодні це питання актуальне.

Теплоізоляція стін будинку в наш прогресивний століття спростилося завдяки інноваціям. Людство не стоїть на місці. У країнах Європи і в США утеплення стін будинку пінополіуретаном користуються вже досить давно. У Росії пінополіуретан — порівняно недавно, але зарекомендував себе тільки з кращого боку.

Унікальність пінополіуретану полягає в його властивостях:
Низька теплопровідність (0,021-0,023 Вт / м * К).
Вологонепроникність.
Легкість.
Висока адгезія.
Довговічність.
Міцність.
Шумопоглинання.
Швидке висихання і затвердіння.
Чи не горючість.
Неїстівне для гризунів.
Відчуження мікроорганізмів (грибка і цвілі).
Екологічна чистота складових компонентів.

Єдиним недоліком пінополіуретану можна назвати світлочутливість. Однак, цей недолік легко виправимо, так як спочатку передбачається облицювання стін оздоблювальними матеріалами. Високий показник адгезії пінополіуретану дозволить закрити його без допомоги різного роду кріплень.

Переваг пінополіуретану перед подібними теплоизолирующими будівельними матеріалами предостатньо:

У Вас не виникне необхідності запрошувати бригаду будівельників для монтажу або демонтажу конструкцій, оскільки при утепленні будинку пінополіуретаном, матеріал лягає на поверхню монолітним рівним шаром, заповнюючи всі тріщини і щілини.
Ви заощадите на попередній обробці стін будинку.
У Вас не виникне необхідності в установці додаткових систем гідроізоляції і пароізоляції
Корисна площа приміщення збережеться, оскільки при утепленні стін будинку пінополіуретаном ППУ досить тонкого 10 см (максимум) шару. Ефективність зберігається при температурному режимі від — 80 до + 80 градусів.

Що таке пінополіуретан? І як він наноситься на стіни будинку при проведенні роботи по теплоізоляції приміщень?

Пінополіуретан (ППУ) — рідке речовина, що складається з двох компонентів, які при вступі в хімічну реакцію перетворюються на піноподібну масу з безлічі мікроскопічних бульбашок, наповнених фреоном (дуже нагадує монтажну піну). Існує два види теплоізоляції: утеплення стін зовні і утеплення стін зсередини.

Нанесення на поверхню стін, фасадів, покрівельного покриття і т.д. виконується шляхом напилення пінополіуретану спеціальним обладнанням (розпилювачем) під високим тиском. Рідка піна заповнює всі щілини і тріщини на поверхні, утворюючи рівну монолітний шар, і через кілька годин застигає. Буквально на наступну добу Ви можете приступати до опоряджувальних робіт.

Наші майстри та фахівці мають достатньо знань та досвід у проведенні робіт з теплоізоляції. Телефонуйте. Наші консультанти відповідять на всі питання, що стосуються теплоізоляційних робіт.Наші співробітники якісно, ​​швидко і в обумовлені терміни виконають роботи з утеплення Вашого об’єкту. Ми раді нести Вам тепло і затишок.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *