УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція стін пінополіуретаном

358873fad4914931314b94f2036b503a_L

uteplenie_ppu8Теплоізоляція стін пінополіуретаном практичне рішення питання по збереженню тепла у вашому домі.

Недоліком існуючих будов в більшості випадків є повна або часткова відсутність теплоізоляції. У кліматичних умовах Росії це дуже відчутно, особливо в зимову пору. Стіни в житлових будинках продуваються і промерзають наскрізь. Ніхто не сперечається, що сучасні будівлі забезпечені теплоізоляцією, але її якість іноді бажає кращого. Втрата тепла, сьогодні справжній бич. І про утеплення стін у будинках і квартирах багатьом власникам житла доводиться думати самостійно. 

Що Ви отримаєте при виконанні теплоізоляції стін будинку способом напилення пінополіуретану?

Стіни будуть захищені від шуму.
Стіни будуть теплоізольовані.
Стіни будинку будуть укріплені.
Економію на витрати з енергопостачання для обігріву будинку.
Вам не потрібно буде витрачатися на роботи з монтажу, кріпленню і прибирання будівельного сміття.
Ваш будинок буде захищений від вологи, освіти на стінах грибка і цвілі.
Термін експлуатації конструкцій буде збільшений як мінімум на 50 років.

Теплоізоляція для стін будинку пінополіуретан наноситься шляхом напилення на поверхню. При застиганні на стіні утворюється суцільний монолітний шар. Всі тріщини, порожнечі і щілини будуть заповнені пінополіуретаном. Сам пінополіуретан представляє з себе двокомпонентний рідкий матеріал з двох складових компонентів полиола і поліізоціанату. Вступаючи в реакцію з повітрям під тиском, виходить безліч мікроскопічних бульбашок, наповнених фреоном. За рахунок того, що пінополіуретан відноситься до групи газонаповнених пластмас, він має легку вагу.

При обробці, — не ускладнює конструкції. У пінополіуретану найнижча теплопровідність. Форми оброблюваних поверхонь можуть бути самими складними, — пінополіуретан заповнить буквально все. Крім цього, пінополіуретан володіє високим ступенем адгезії (прилипання). Він приклеюється на будь-яке покриття — паперове, дерев’яне, металеве. Пінополіуретан вимагає захисту від ультрафіолетових променів. Але ніхто не каже, що оброблені поверхні зовнішнього боку стіни будинку обов’язково залишати без обробки, Ви можете стіни обробити як рідкими оздоблювальними матеріалами (штукатуркою) так і панелями (сайдингом), це на Ваш розсуд.

Якщо Вам необхідно утеплити стіни будинку в ході капітального ремонту, Ви легко це зможете зробити, замовивши послугу з напилювання пінополіуретаном стін як зсередини, так і зовні будівлі. Зручність транспортування і сам процес напилення дуже простий. Теплоізоляція стін ппу виконується за допомогою спеціального обладнання, яке буде доставлено на об’єкт нашими майстрами після укладення договору в зазначені терміни. Після виконання робіт з напилювання пінополіуретаном Ви на наступну добу вже можете приступити до оздоблювальних робіт. Телефонуйте. Наші співробітники проконсультують Вас з усіх питань, пов’язаних з утепленням стін будинку пінополіуретаном.  Ми раді нести тепло у Ваш будинок!

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *