УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення стін зсередини пінополіуретаном ППУ

d6e7bc44feb1613d041d5385e5745b10_L

uteplenie_sten_ppu2З наближенням холодів багато хто замислюється про утеплення своїх жител. У проведенні теплоізоляції потребують як міські квартири (особливо кутові), так і приватні будинки та заміські котеджі. Природно, постає питання про вибір теплоізоляційного матеріалу. Сучасний будівельний ринок представляє широкий вибір теплоізоляційних матеріалів, але, мабуть найкращим з усіх є напилюваний пінополіуретан. Цей сучасний матеріал володіє чудовими технічними характеристиками, простий у застосуванні, абсолютно безпечний, має тривалий експлуатаційний період і невисоку ціну. Високоякісне утеплення стін пінополіуретаном є найбільш оптимальним варіантом.

uteplenie_sten_ppu3Переваги пінополіуретану перед іншими матеріалами
Цей сучасний теплоізолятор володіє прекрасними технічними параметрами:
Низька теплопровідність;
Екологічність і абсолютна безпека;
Монолітність теплоізоляційного покриття (без стиків і швів);
Не потрібне використання кріпильних матеріалів;
Приваблива ціна;
Чудова адгезія (може використовуватися на будь-яких типах стін: цегляних, бетонних, дерев’яних);
Мінімально короткий термін проведення теплоізоляційних робіт.
uteplenie_sten_ppu5Кілька варіантів утеплення стін
Теплоізоляційні роботи з утеплення стін пінополіуретаном можна призвести всередині або зовні. Внутрішнє утеплення стін не позначиться на зменшенні житлового простору, оскільки теплоізоляція наноситься тонким шаром. Застосовуючи зовнішнє утеплення стін Ви додатково зможете захистити стіни від різних несприятливих факторів, що позитивно позначиться на самій будівельної конструкції і продовжить її експлуатаційний термін. Вибір залежить від Ваших конкретних умов.

Підготовчі роботи перед теплоізоляцією пінополіуретаном
Додаткова підготовка практично не потрібна. Необхідно лише очистити стіни від бруду і пилу, а також видалити масляні плями. Також, буде потрібно спорудити легку обрешітку з металевого профілю або брусків для подальшої декоративної обробки стін якими матеріалами. Оскільки, стіни вийдуть досить вирівняні, то подальші роботи будуть набагато полегшені.

Технологія нанесення напиляємої теплоізоляції.
Теплоізоляція стін проводяться за допомогою спеціального обладнання. Також, необхідно володіти певними професійними навичками. Технологія нанесення теплоізоляційного шару з пінополіуретану складається в рівномірному напиленні його на поверхню стін. Пінополіуретан має склад з 2 основних елементів: полиола і Ізоціонат. Застосування спеціального обладнання необхідно для нагріву компонентів до певної температури і за допомогою пістолета нанесенні на стіни рівним шаром. У підсумку виходить чудовий теплоізоляційний шар без стиків і тріщин, який рівномірно заповнить всі порожнечі і найдрібніші щілини в стінах. Виходить просто чудове утеплення стін будинку без особливих зусиль і грошових витрат.

Наша компанія володіє високотехнологічним устаткуванням, професіоналізм співробітників на найвищому рівні. При проведенні робіт використовуються тільки якісні матеріали, абсолютно безпечні. Звернувшись в нашу компанію ви без зусиль зможете утеплити будь-яке приміщення, як житлове, так і виробниче. Яких би розмірів не було будова роботи будуть виконані в мінімально короткий термін. Утеплення стін пінополіуретаном в даний час є найкращим варіантом тепло і шумоізоляції приміщень.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *