УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення цегляних стін пінополіуретаном ППУ

b8292acafd72142128a3481ac4b0abff_L

Вибір матеріалу для утеплення цегляних стін будинку одна з найважливіших завдань при теплоізоляції.

Після зведення цегляного будинку постає питання по його утепленню. Так як цегляні стіни хороший провідник тепла, на обігрів будуть йти величезні ресурси. Для комфортного знаходження в будинку і економії на енергоресурсах і проводитися теплоізоляція. У першу чергу це утеплення цегляних стін.

Вибір матеріалу для проведення робіт з утеплення

При виборі матеріалу для теплоізоляції потрібно враховувати багато факторів. Це найменша теплопровідність, ступінь горючості, щільність і зрозуміло ціна. Наша компанія рекомендує проводити утеплення цегляних стін пінополіуретаном. Цей матеріал зарекомендував себе як надійний теплоізолятор. У напиляється теплоізоляції багато переваг в порівнянні з традиційними утеплювачами.

Пінополіуретан наноситься методом напилення за допомогою спеціального обладнання. Оператор завдає ппу рівномірним шаром по всій площі. Через кілька секунд починається реакція, пінополіуретан збільшується в розмірах в десятки разів. При цьому заповнює весь простір призначене для теплоізоляції. Поверхня виходить однорідною без стиків і швів. Детальніше про всі переваги пінополіуретану читайте на нашому сайті.

Теплоізоляція стін зовні

Саме правильне та надійне утеплення цегляних стін слід проводити зовні. Поверхня стін буде захищена від перепадів температур і несприятливих погодних умов. А точка дотику негативною і позитивною температур буде знаходитися в товщині утеплювача. При цьому стіни при нагріванні будуть акумулювати тепло.

Перед проведенням робіт з теплоізоляції потрібно продумати наступні фасадні роботи. Якщо це навісний фасад, то закріпити напрямні для кріплення. При цьому пінополіуретан напилюється між напрямних заповнюючи весь простір рівномірним шаром. Товщина шару складає від 30 до 60 мм. Матеріал, що використовується при утепленні фасаду будинку, має щільність 35-40 кг / м3 з закритопорістой структурою. Він не вбирає вологу. Крім своїх теплоізоляційних якостей створює надійний гідроізоляційний бар’єр. При цьому не руйнується і служить дуже довго.

Теплоізоляція стін зсередини

Якщо з якихось причин зовнішня теплоізоляція не можливе проводитися утеплення цегляних стін зсередини. При захисті фасаду цегляного будинку від руйнування, тепло все одно буде йти. Провівши внутрішнє утеплення стін ви отримаєте і тепле приміщення, і захищений фасад. Роботи з теплоізоляції проводяться так само як при зовнішньому утепленні. Кріпляться напрямні для подальшої обробки, весь простір між ними заповнюється пінополіуретаном. Матеріал може застосовуватися як жорсткий, так і м’який з щільністю 9-12 кг / м3.

Виконання робіт по утепленню цегляних стін

Наша компанія виконує послуги з утеплення цегляних стін пінополіуретаном як зовні, так і всередині. Ми використовуємо тільки надійні і перевірені матеріали. Наші фахівці виконають всі роботи по теплоізоляції на найвищому рівні з усіма вашими побажаннями. Виїзд фахівця на об’єкт теплоізоляції безкоштовний. При зустрічі можна подивитися зразки матеріалів, узгодити вартість утеплення та отримати консультацію з усіх питань.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *