УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення дерев’яних стін пінополіуретаном ППУ

1ea804dbf6a45ba977293c237ecc1b08_L

 

uteplenie_ppu8Утеплення дерев’яних стін пінополіуретаном дозволить зберегти комфортну температуру в приміщенні будинку.

Ідеальний будинок мрії — житло, де завжди панує гармонія, тепло і затишок. Від правильного вибору теплоізоляційної системи будинку і фахівців у цій галузі, що відповідають за бездоганність її монтажу, залежить якість, безпеку вашого життя і здоров’я членів сім’ї.

Наша компанія  не перший рік займається організацією теплоізоляції житлових, промислових і сільськогосподарських об’єктів з різних матеріалів. Наші майстри професійно проведуть утеплення дерев’яних стін або каркасних, кам’яних, цегельних методом напилення ППУ. Цей матеріал поєднав у собі практично всі характеристики ідеального теплоізолятора одночасно і відповідає всім вимогам екологічної, біологічної та пожежної безпеки. Детальніше про сучасну теплоізоляції для стін.

Чому ми рекомендуємо для теплоізоляції стін з дерева пінополіуретан?

uteplenie_ppu11На відміну від багатьох аналогів ППУ легкий по вазі, але незвичайно міцний склад, його монолітний безшовний шар практично не впливає на корисну площу кімнат при внутрішньому утепленні, гарантуючи надійність та довговічність теплоізоляції. Пінополіуретан не токсичний, не горючий, стійкий до вогню, що є актуальним фактором при утепленні дерев’яних стін. Даний матеріал є непривабливою середовищем для бактерій, цвілі, грибків і гризунів, забезпечить додатковий захист будові, повну герметичність і тотальне проникнення при нанесенні на робочу поверхню.

 

Утеплення дерев’яного будинку пінополіуретаном забезпечить вашому житлу повну безпеку для здоров’я і життя людей, поєднавши в одному тонкому рівні економічно вигідну, довговічну і ергономічну тепло-, звуко-, гідро- і пароізоляцію без «містків холоду», мікротріщин і сколів.
Виконання робіт з внутрішньої теплоізоляції дерев’яного будинку поліуретаном

Наша команда використовує в роботі передовий досвід фахівців монтажу теплоізоляції ППУ світу і власні напрацювання, підказані часом і розумним підходом до ваших потреб. Звернувшись в нашу компанію з проханням провести утеплення дерев’яних стін пінополіуретаном, ви можете розраховувати на безкоштовну та вичерпну інформацію щодо методів нанесення ППУ, товщині шару у вашому випадку, цінами, знижкам і т.д. Виїзд нашого фахівця на об’єкт теплоізоляції буде організований за наш рахунок. За попередньою оцінкою майстрів ви зможете дізнатися про всі деталі майбутніх робіт. У будь-якому випадку — це не довготривала процедура, вона відніме у вас не більше декількох днів, і ви зможете по достоїнству оцінити наш професіоналізм і відповідальність.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *