УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція стін та підлоги пінополіуретаном ППУ

d9b208614500b6f80739755fd29fad52_L

Сучасна теплоізоляція стін і підлоги із застосуванням інноваційного матеріалу — пінополіуретан допоможе з мінімальними витратами провести утеплення будь-яких приміщень.

Використовуючи сучасні матеріали для утеплення можна істотно підвищити комфортність свого житла. Особливої ​​уваги гідна Напилювана теплоізоляція. З її допомогою можна досить швидко і легко провести теплоізоляційні роботи стін і підлоги для різних приміщень. Напилюваний пінополіуретан відноситься до матеріалів останнього покоління і володіє чудовими технічними та експлуатаційними характеристиками.uteplenie_ppu3

Утеплення, таким чином, забезпечує високу якість і абсолютну безпеку теплоізоляційного покриття. Теплоізоляція стін та підлоги в деяких приміщеннях може бути проведена тільки таким чином. Адже, в деяких будівлях існують різні конструкційні особливості, які роблять досить незручною застосування інших утеплювальних будівельних матеріалів. Застосування ППУ дозволить створити не тільки теплоізоляційний шар, а також чудову звукоізоляцію і захисний шар від різних негативних впливів. При цьому стіни і підлогу виходять вирівняними, всі найменші тріщинки заповнюються пінополіуретаном, створюючи ідеально рівні поверхні.

Надійний матеріал для утеплення це — напилювана теплоізоляція

Сучасний будівельний ринок пропонує безліч матеріалів, але теплоізоляція підлоги пінополіуретаном ППУ відрізняється від інших за багатьма показниками.

Наша компанія проводить роботи по теплоізоляції приміщень з використанням напилюваного пінополіуретану. Цей інноваційний матеріал володіє прекрасними технічними і експлуатаційними характеристиками:

теплоізоляція стін, теплоізоляція підлоги, теплоізоляція стін пінополіуретаном, теплоізоляція підлоги пінополіуретаном
Низький коефіцієнт теплопровідності;
Екологічність застосовуваного матеріалу, підтверджена сертифікатом безпеки;
Завдяки методу нанесення утворюється монолітне покриття;
При роботі не потрібно застосування кріпильного матеріалу;
Доступна ціна;
Термін експлуатації досить тривалий;
Чудова якість теплоізоляційного шару;
Покриття може бути використане на різних стінах: цегляних, бетонних, дерев’яних, завдяки відмінній адгезії;
Короткий термін проведення робіт.
Виконання робіт з напилювання поліуретану

Утеплення стін і підлоги житлового або виробничого приміщення пінополіуретаном можна зробити внутрішнє або зовнішнє. Для проведення напилення теплоізоляції за допомогою пінополіуретану не вимагається проведення особливих підготовчих робіт. Необхідно очистити оброблювані поверхні від бруду, пилу, різних масляних забруднень. Також, необхідно спорудити легку обрешітку. Потім приступають безпосередньо до нанесення ППУ.uteplenie_pola_penopoliuretanom

Утеплення стін зсередини приміщення не суттєво вплине на площу, оскільки шар її досить тонкий. Якщо проводити зовнішнє утеплення, то шар ППУ послужить додатковим захистом будови від різних зовнішніх агресивних факторів. Теплоізоляція підлоги може також проводитися зовнішня і внутрішня. Для проведення робіт необхідно професійне обладнання та фахівці, що володіють практичними навичками. Пінополіуретан рівномірно розпорошується на поверхню зі спеціального пістолета-розпилювача, завдяки чому утворюється утеплюючий шар.

Компанія ставиться з усією відповідальністю до проведення робіт. Тому, використовується тільки високоякісні і абсолютно безпечні матеріали. Фахівці компанії володіють достатнім досвідом, щоб справити роботи на найвищому рівні і в найкоротші терміни.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *