УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Ви все ще ходите у валянках по своїй льодяній підлозі?

Мені соромно! Зізнатися, цей сором дуже сильний, і я до сих пір не знаю, що з ним робити. Буває так, що ти зробив щось низьке, щось таке, після чого тобі перестали подавати руку навіть твої друзі … Але це не мій випадок. Виявляється, ще гірше і ще болісніше сором, коли ти НЕ зробив того, що було твоїм обов’язком. А ще гірше, коли ти завдяки цьому втратив те, про що мріяв все своє життя …

Коли ми з дружиною переїхали в нову квартиру на першому поверсі багатоповерхової новобудови, радості, здавалося, не буде кінця. Ще б! Нарешті власна трикімнатна квартира, про яку ми мріяли з того самого дня, як одружилися. Животіли у гуртожитку і будували плани. Думали, ось переїдемо в нормальне житло, народимо діточок. Потім нарешті справи пішли в гору, ми змогли взяти іпотеку і наша мрія здійснилася.

Звичайно, як завжди при переїздах — тимчасові незручності, невлаштованість, але це все — дурниця. Дурниці, справа житейська, як казав один товариш з пропелером. Так ми думали. Але виявилося, що дрібниці можуть бути дуже підступними, коли на них довго не звертаєш уваги.

Одним з таких дрібниць була холодна бетонна підлога. Ми, звичайно, накидали на нього килимів, потім замінили їх лінолеумом, але толку від цього не було практично ніякого.

Я по 10-12 годпропадав на роботі, а додому приходив настільки вимотаним, що мені було взагалі не до чого. Треба було виплачувати кредит по іпотеці. Дружина в цей час дистанційно вчилася, тому майже весь час проводила вдома.

Вона в мене сильна, цілеспрямована і не любить скаржитися. Тому я не відразу дізнався, що вона захворіла аднекситом — підхопила якусь інфекцію, яка потім потрапила в придатки і перейшла в хронічну форму.

Через деякий час вона стала говорити, що їй важко ходити по наших підлогах — віддає болем у животі. Я їй весь час говорив, що що-небудь придумаємо, треба тільки розібратися з усіма терміновими справами … Ну, як зазвичай буває — можете уявити.

Можна було, звичайно, ходити у валянках по дому, але треба знати мою дружину, щоб зрозуміти, що для неї це просто немислимо.

Коротше, так тривало десь півроку, а потім … Потім після чергового відвідування лікаря, їй сказали що дітей у нас ніколи не буде. Ось так просто …

Олександр К.

Це фрагмент з листа клієнта, який звернувся до нас для утеплення підлоги своєї трикімнатної квартири. Як ви вже зрозуміли, в ньому прозирає справжня життєва трагедія. Трагедія, якої цілком можна було уникнути. Дурість, дурниця, дрібниця, навіть не проблема, а проблемка, яку можна було вирішити максимум за три дні …

«Життя складається з дрібниць, і тільки через дрібниці воно не складається». Це афоризм Шарля Бодлера. І немає, напевно, нічого більш точного і більш сильного, сказаного на цю тему. Друзі, ми весь час відкладаємо те, що нам здається малозначним, говоримо собі «потім, коли буде час», а вільного часу так і не знаходиться. Зрештою, дрібна проблемка непомітно для нас перетворюється на те, що вирішити нам вже не судилося і що ми повинні прийняти як даність.

Є така приказка: «Гроші втратив — нічого не втратив. Час втратив — багато втратив. Здоров’я втратив — все втратив ». Не доводьте до цього! Цінуйте своє здоров’я! Не ходіть по холодним підлогам!

Якщо у вас вдома холодні підлоги, не зволікайте — утепляйте їх терміново! Найефективніше рішення тут напилення пінополіуретаном. Чому? Давайте подивимося.

Що такого в цьому пінополіуретані?

Взагалі ця тема дуже обширна і говорити про неї можна довго і цікаво. Але, можливо, у вас немає часу на простирадло розміром з кілометр? А може бути вам все-таки цікаві подробиці? Як догодити і тим і іншим ?!

Отже, приступимо. Пінополіуретан має безліч переваг, які ми можемо перетворити на реальну користь. В вашу користь!..

Пінополіуретан має рекордно низьку теплопровідність: 0,019 — 0,03 Вт / М * К. Ваша користь: мінімальна товщина шару, мінімальний підйом рівня підлоги, мінімальна втрата корисного простору — не будіть зачіпати головою люстру.

Екологічна чистота. Ваша користь: ніяких шкідливих випарів. Погодьтеся, нерозумно утеплятися, піклуючись про здоров’я, а потім підірвати його шкідливими випарами начебто фенолу або формальдегіду.

Довговічність. Ваша користь: ви утеплювати один раз. На все життя. Виняток — переїзд в інше житло.

Пінополіуретан має ще безліч інших переваг, але у випадку утеплення підлог вони неактуальні.

«Занадто це підозріло. Занадто добре, щоб бути правдою », — ось звичайна реакція на перерахування якостей даного матеріалу. Можемо порадувати скептиків: у пінополіуретану є один недолік. Він не виносить ультрафіолету: за півроку на денному світлі без додаткового покриття перетворюється на потерть. Але під підлоговим покриттям у вас навряд чи сяятиме сонце …

А що такого в нас?

Якщо ви прийняли для себе, що пінополіуретан дійсно чудовий утеплювач, наступне питання, яке перед вами обов’язково постане, буде таке: «Взагалі-то, компаній з утеплення ППУ багато. Чим ви кращі за них? »

А ми не кращі. У нас просто свій підхід. Який? Зараз викладемо. Але для початку — невелика історія з життя ПаблоПікассо.

 

Одного разу цей великий художник сидів за столиком кафе на одній з паризьких вуличок і робив замальовки. Одна жінка, проходячи мимо, помітила його і, будучи прихильницею його таланту, попросила зробити начерк з неї за відповідну плату. Пікассо погодився і буквально за три хвилини виконав те, про що вона просила. Це був справжній малюнок Пікассо.

— Скільки я вам винна? — Запитала жінка.

— П’ять тисяч франків, — відповів Пікассо.

— Але Вам знадобилося для цього всього три хвилини, — ввічливо нагадала художнику жінка.

— Ні, — заперечив він, — для цього потрібна було все моє життя.

Цікава історія, чи не так? Є категорія людей, які, дивлячись на роботу наших операторів установок з напилювання пінополіуретану, люблять вигукувати щось на кшталт «Та я б теж так зміг! Та це ж простіше простого! ». Дійсно — води пістолетом з боку в бік і все. Точно! Пікассо теж всього три хвилини водив олівцем з боку в бік, а — бач ти! — Губу розкотив на п’ять тисяч франків!

Можна ж мати найкращі матеріали (кращу папір), високотехнологічне обладнання (кращий олівець), але якщо ти не володієш технікою напилення (технікою малюнка) і не відчуваєш особливостей об’єкта (не маєш бачення художника), ти не зможеш зробити те, що назвуть витвором мистецтва.

«Хлопці, яке мистецтво ?! Про що ви взагалі говорите ?! Утеплити підлогу — це мистецтво ?!»- вже чути вигуки по той бік екрану …

А ось це якраз і є те, що є сутністю нашого підходу. Ми ставимося до нашої роботи як до мистецтва. І повірте, вона дійсно є таким, просто до цього потрібно професійно дорости.

Знаєте, що саме принесло таку славу Юрію Антонову? Не тільки славу, але і багатство, яке було просто немислимо в радянські часи. Таке багатство, що він просто не знав, куди дівати гроші! Знаєте?

Талант? Безумовно. Але за радянських часів було багато талановитих виконавців … Тоді що ж? Простий принцип: ніколи, ні за яких обставин не працювати абияк, завжди викладатися по повній; не тільки самому так працювати, але й вимагати цього від всіх, хто бере участь у концерті. Без виключень.

Це і наш принцип.

Ми працюємо для тих, хто вміє відрізнити елітний продукт від дешевої підробки;

Ми працюємо для тих, хто не економить на своє здоров’я і здоров’я своїх близьких;

Ми працюємо для тих, хто воліє вкластися один раз і назавжди забути про проблему.

Ви належите до їх числа?

 Ми виконаємо безкоштовні розрахунки для вашого об’єкта. Ваша користь: вам не доведеться мучитися з вибором товщини утеплювача.

Безкоштовний консультант. Ваша користь: ми підкажемо вам, як підготувати підлогу до утеплення і як постелити підлогове покриття без пошкодження шару утеплювача. Відповімо також на будь-які інші питання по темі.

Гарантія 5 років. Ваша користь: ми матеріально зацікавлені в тому, щоб не було ніяких проблем з утепленням — інакше нам їх безкоштовно усувати.

Ось, власне, і все, що ми можемо сказати про пінополіуретані, про нашу компанію і про ваші переваги співпраці з нами.

Робіть висновки, вирішуйте і вирішуйтеся. Повірте, кожну хвилину ваших роздумів може використовувати інший більш розторопний клієнт, забивши останнє вільне вікно в нашому робочому календарі. Кого звинувачувати, якщо ви зателефонуйте нам або оформіть замовлення через сайт, а ми зможемо вам сказати тільки: «Вибачте, у нас зараз дуже щільний графік, зможемо утеплити вас тільки через два місяці …»? Прикро, правда?

Тож не баріться: прочитали інформацію — думати тут не над чим!

P.S. Хочете нотку позитиву? Будь ласка! Знаєте, адже лікарі теж іноді помиляються … Вірніше, дають невірні прогнози через нестачу відомостей про фактори, що впливають на перебіг хвороби. Після утеплення підлоги аднексит став піддаватися лікуванню, і зараз дружина Олександра ходить з помітно округлим животиком …)

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *