УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Чим і як утеплити стелю?

Без-имени-3

Без-имени-1У більшості будівель і споруд через неутеплені поверхні йдуть серйозні тепловтрати. Якщо ви хочете зробити приміщення більш комфортним, ізолювати його від холодного вуличного повітря, потрібно виконати утеплення стелі. Такі роботи дозволять скоротити втрати тепла, допоможуть збільшити температуру всередині будівлі. Крім того, знизяться витрати на опалення.

Вибір оптимального утеплювача для стелі

Перед початком робіт потрібно вибрати тепло-, паро-та гідроізоляційні матеріали. Різні види утеплювачів мають різні властивості і довговічність. Однак у них кілька загальних недоліків, про які потрібно знати. По-перше, після монтажу залишаться стики між плитами, які необхідно ретельно закрити.

  По-друге, через наявність кріплень будуть утворюватися містки холоду. Після завершення теплоізоляційних робіт потрібно буде виконати паро- і гідроізоляцію. Чи існує утеплювач для стелі, який позбавлений від перерахованих недоліків? Такий матеріал давно існує.

 Це жорсткий пінополіуретан, який багато років використовують за кордоном. З його допомогою можна виконати всі роботи досить швидко і отримати в результаті гарну якість. Ще один плюс — не потрібно додатково проводити монтаж гідро- і пароізоляції.Без-имени-2

Пінополіуретан — це сучасний матеріал з широкими можливостями. З його допомогою можна виконати утеплення стелі в дерев’яному будинку, цегляній будівлі, багатоповерхівці або на дачі. Матеріал має низьку паропроникність, дозволяє провести герметизацію стиків і примикань, міцний, безпечний і довговічний.

Як утеплити стелю приватного будинку?

Найкраще виконати напилювання пінополіуретану на цю поверхню. Для цього потрібні матеріали та спеціальне обладнання, яке працює під високим тиском. Наші фахівці можуть провести утеплення в будинку, забезпечивши відмінний результат. Теплоізоляція стелі проводиться в кілька етапів. На кожному з них оператор виконує напилення шару матеріалу товщиною не більше 2 см.

 Після нанесення утеплювача проходить етап спінювання і стабілізації, після якого можна напилювати наступний шар. Так за кілька проходів фахівець домагається необхідної товщини теплоізолюючого матеріалу. У результаті буде отриманий напилюваний шар ППУ 40 мм або більше.

В середньому товщина утеплювача може становити 5-8 см. Після застигання утворюється безшовне монолітне покриття, яке не дає холодному повітрю проникнути в приміщення. Така технологія утеплення стелі визнана дуже прогресивною. Вона дозволяє за кілька годин виконати теплоізоляцію на великій площі.

Термін експлуатації такого покриття становить 30-50 років, при цьому за весь час властивості утеплювача не міняються. Якщо ви не знаєте, як утеплити стелю в лазні або іншому будові, звертайтеся в нашу компанію. Фахівці виконають всі необхідні роботи, а ви отримаєте тепле приміщення, в якому тепловтрати зведені до мінімуму.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *