УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення стелі

3

Забезпечити зниження тепловтрат будинку можна тільки при комплексному підході до виконання утеплення. Для отримання максимально ефективного результату монтувати утеплювач необхідно не тільки на стіни, але і на стелю, на який припадає не менше 10-15% всіх витоків тепла. Особливо актуальним утеплення стелі є для жителів верхнього поверху будівлі, в цьому випадку результатом стане значне зниження витрат на опалення. Утеплення стелі піною (ППУ) є найбільш ефективним методом на думку більшості експертів.

ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ СТЕЛІ ППУ
Даний матеріал гідно оцінений багатьма провідними забудовниками Москви і Підмосков’я. Він широко застосовується для влаштування внутрішніх і зовнішніх систем теплоізоляції. Утепеленія стелі будинку за допомогою ППУ має такі особливості:

Напилювання ППУ здійснюється безпосередньо на поверхню стелі, монтаж несучого каркаса не потрібно. Даний фактор особливо актуальний при виконанні робіт в стандартних будинках, висота кімнат у яких не перевищує 2,5-2,7 метрів.

Для забезпечення якісної теплоізоляції достатньо всього 5 см матеріалу.
Пінополіуретан відрізняється хорошими звукоізоляційними якостями, тому його напилення допомагає вирішити два завдання одночасно.

Завдяки тому, що теплоізоляція з ППУ практично не пропускає воду, вона отримала широке застосування у благоустрої ванних кімнат, санітарних приміщень, кухонь. Крім того, на поверхні цього утеплювача не здатні розвиватися грибок і цвіль, що дозволяє істотно поліпшити мікроклімат в будівлях і приміщеннях з підвищеною вологістю повітря.

Після покриття пінополіуретаном стеля може піддаватися будь-яким видам подальшої обробки, починаючи від звичайної штукатурки, закінчуючи монтажем різних підвісних або натяжних систем.
Матеріал абсолютно нецікавий гризунам, тому його застосування рекомендовано для утеплення стель і перекриттів при будівництві приватних заміських будинків.

Крім того що пінополіуретан має сертифікати екологічної безпеки, він рекомендований для внутрішнього утеплення стелі та стін квартири і з міркувань пожежної безпеки. ППУ відноситься до самозатухаючим матеріалами, що не підтримують полум’яне горіння.

Звичайно, ціна даного теплоізолятора кілька перевершує вартість традиційних рулонних матеріалів на основі скловолокна або мінеральної вати. Але й порівнювати утеплення цими покриттями можна, настільки експлуатаційні характеристики пінополіуретану перевищують аналогічні показники інших речовин.

Стеля з покриттям з пінополіуретану — швидко, якісно, ​​надійно
Наша компанія займається теплоізоляцією з ППУ досить давно. Тому ми гарантуємо якісне утеплення в будь-яких необхідних вам обсягах. 
Ми підготуємо і доставимо на об’єкт всі необхідні для теплоізоляції компоненти та обладнання.
Монтаж утеплення здійснюється за допомогою високопродуктивної установкою, що дозволяє обробляти 300-400 квадратних метрів площі будівлі за одну зміну. Тому напилення ППУ на стелю або стіни квартири займає мінімум часу, що позбавить вас від незручностей, пов’язаних з виконанням робіт.
У вартість послуг входить весь комплекс робіт, тому, звернувшись до нас, вам не доведеться переплачувати.

 

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *