УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення горищного і міжповерхового перекриття

d722f2a14a84b7ad8053262f61a6106b_L

Для виконання робіт з утеплення горищного і міжповерхового перекриття, а також шумоізоляції ми застосовуємо напилюваний пінополіуретан. У цього маса переваг в порівнянні з аналогічними матеріалами. Пінополіуретан має найнижчу теплопровідність, що дозволяє наносити шар теплоізоляції в рази менше, без втрати якості. Поверхня після утеплення перекриттів виходить монолітної без стиків і швів. При напиленні заповнюється весь простір, що виключає витік тепла.

09 Feb 2008, Wirral, England, UK --- New Roof Loft Insulation --- Image by © Paul Thompson/Corbis

09 Feb 2008, Wirral, England, UK — New Roof Loft Insulation — Image by © Paul Thompson/Corbis

Якщо горищне приміщення холодну потрібно подбати про збереження тепла в будинку. Цього можна добитися, зробивши утеплення перекриття або стелі. Утеплення перекриттів житлових і виробничих будівель краще проводити з боку даху. При утепленні перекриття зсередини надлишок вологи призводить до утворення цвілі. При використанні напиляється теплоізоляції створюється надійний бар’єр для теплого повітря. Пінополіуретан рівномірно заповнює простір між лагами стелі. Після монтажу чорнового стелі на нього напилюється ППУ. Шар утеплювача виходить монолітний без швів і стиків. Як правило, вживаний матеріал це пінополіуретан із закритою осередком щільністю 35-40 кг / м3. Він не пропускає вологу і не руйнується, зберігаючи тепло в будинку. Товщина шару, що наноситься від 50 до 80 мм. Докладніше про утепленні горища.

Звукоізоляція міжповерхового перекриття

Заповнення міжповерхового перекриття потрібно, насамперед, для шумоізоляції, оскільки перший і другий поверхи теплі. Для цього застосовується пінополіуретан щільністю 9-12 кг / 3. Він дуже легкий і не обважнює конструкцію. При цьому у ППУ дуже хороші звукоізоляційні властивості. Монолітність і бесшовность надає цьому матеріалу великий плюс у порівнянні з аналогами. Товщина шару складає від 100 до 120 мм. Докладніше про утепленні підлоги в дерев’яному будинку.

Теплоізоляція підвального перекриття

Маючи в будинку підвальне приміщення важливо, що б вогкість, підвищена вологість не проникала через пів в приміщення будинку. Для цього потрібно провести утеплення перекриття підвалу або теплоізоляцію підлоги першого поверху. Напилювання можна проводити як статі так і стелі в підвальному приміщенні. Матеріал для цих цілей застосовується з щільністю 35-40 кг / м3 і товщиною від 30 до 50 мм. Докладніше про утепленні підвалу.

Виконання робіт з теплоізоляції

Наша команда виконує роботи з утеплення горищних і міжповерхових перекриттів напиляється теплоізоляцією. Вам потрібно лише подзвонити і отримати вичерпну консультацію. Наші консультанти порадять відповідний матеріал і товщину наносимого шару в залежності від вашого об’єкта. Ми завжди підходимо індивідуально до кожного замовлення. Виїзд фахівця для демонстрації матеріалів і консультацій абсолютно безкоштовний. Замовляйте утеплення перекриттів і отримаєте тепле і комфортне приміщення.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *