УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення даху

uteplenie_mansardy_iznutri5

Дах — головна складова частина будь-якої будови, будь то житловий будинок або виробниче приміщення. Саме покрівля приймає на себе основний удар природних стихій, тому зведення міцною і надійною даху — запорука комфортного мікроклімату в приміщенні. Утеплення даху грає головну роль для збереження тепла в квартирі або офісі. Важливо вибрати правильний матеріал для надійного утеплення поверхні дахів. Ще не так давно найпопулярнішим теплоізолятором був керамзит — завдяки невисокій вартості сипучі утеплювачі були дуже затребувані. Вони мають право на життя і зараз, але сучасні технології теплоізоляції дахів витісняють традиційні методи збереження тепла в будинку.

Дах — основний фактор втрати тепла
Багато приділяють підвищену увагу стінам, абсолютно забуваючи про те, що через дах йде велика частина тепла з приміщення. Якщо через стіни йде приблизно 25% тепла, то дах пропускає 35% теплого повітря, що негативно впливає на температуру в приміщенні. Природно, утеплення даху будь вимагає особливо ретельного ставлення.
Оптимальний варіант — комплексне проведення робіт, коли одночасно утеплюються стіни, підлога і стеля будівлі. При цьому потрібно грамотно підібрати матеріал і якісно виконати монтажні роботи.
утеплення даху, утеплення пінополіуретаном
Традиційними методами теплоізоляції за допомогою мінвата або пінопласту складно домогтися швидкого результату — для утеплення великого будинку потрібно мало не рік! Це недозволена розкіш, особливо для терміново зведених будівель типу тимчасових складів.

uteplenie_mansardy_iznutri2Процес теплоізоляції даху — найскладніший
Зрозуміло, що не тільки для овочів і фруктів необхідно ретельне утеплення даху. Людям для комфортного проживання необхідна нормальна температура і відсутність вогкості. Без ретельної теплоізоляції даху цього домогтися неможливо, невипадково саме з неї починають роботи з утеплення будівлі.
Проводити теплоізоляцію верхній площині будинку дуже важко фізично. Якщо теплоізолятор кладеться зовні, то доводиться цілий день перебувати на даху під сонцем, вітром або опадами. Коли утеплення проводиться з боку житлового приміщення, то нелегко довго час стояти з піднятими вгору руками і рівно укладати плити пінопласту або мінвати. Найменший зазор — і все потім треба переробляти, бо тепло любить герметичність. Трудомісткість процесу призвела до появи нового способу утеплення, монтаж якого швидкий і простий.

Там, де марні мінвата і пінопласт, на виручку прийде пінополіуретан
Там, де не ляжуть плити базальтової вати або полістиролу, туди, куди не дотягнеться людська рука, прекрасно буде почувати пістолет, який розпилює найкращий утеплювач — пінополіуретан. Полімер, що складається з двох рідких фракцій — смоли і затверджувача — при взаємодії з повітрям моментально твердне, утворюючи безшовну герметичну поверхню. Він не вбирає вологу, не взаємодіє з вогнем і отрутами, зберігає прекрасні теплоізоляційні і звукопоглинальні властивості при критичних температурах.
Нанести шар унікального матеріалу можна протягом одного робочого дня. ППУ не вбирає воду, дозволяючи поверхні дихати. Полімер абсолютно нешкідливий для здоров’я людини. Утеплення даху пінополіуретаном — оптимальний метод теплоізоляції будь-якій поверхні складної конфігурації. Живіть в теплі і комфорті!

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *