УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення підлоги в парильні лазні — пінополіуретаном (ППУ)

images (4)

 

У власників приватних будинків є прекрасна можливість влаштувати лазню або сауну прямо в своєму дворі. І багато хто цим користуються. Лазню можна винести в окрему конструкцію або облаштувати одне з приміщень, наявних в будинку. У кожному разі приміщення лазні необхідно буде якісно утеплити. Особливо це стосується парилки. Існує думка, що немає необхідності здійснювати утеплення підлоги в парилці, однак це помилка. Для того щоб якісно і надійно виконати термоізоляцію лазні ідеально підходить такий матеріал, як пінополіуретан (ППУ)

images (2)Навіщо утеплювати підлогу в парильні пінополіуретаном?

Існує кілька причин використання саме пінополіуретану для того, щоб провести утеплення підлоги в парильні лазні:

Підлога парилки піддається постійному значному перепаду температур, що негативно позначається на терміні служби перекриття підлоги і фундаменту. Пінополіуретан володіє дуже низьким коефіцієнтом теплопровідності, за рахунок чого успішно зберігає тепло усередині приміщення і захищає підлогу від руйнування.

Крім перепаду температур, стать парилки страждає від підвищеної вологості. Це ще один фактор, що сприяє ерозії будівельних матеріалів. Якісну гідро- і пароізоляцію здатний забезпечити ППУ. Цей матеріал, при дотриманні технології нанесення, лягає без утворення швів і не пропускає ні вологу, ні пар.

Для того щоб забезпечити максимальну ефективність, утеплення підлоги в парильні повинно бути проведено так, щоб виключити появу тріщин і щілин. Оскільки кожен отвір значно знижує тепло- і гідроізоляційний ефект. Утеплення ППУ здійснюється шляхом напилення, що дозволяє наносити його на нерівні поверхні зі складною конфігурацією суцільним шаром без стиків і додаткових кріплень.
Крім того, важливо забезпечити пожежобезпечність в приміщенні лазні. Для цього утеплення підлоги в парилці, власне, як і стін, а також стелі доцільно виконувати пінополіуретаном. Сучасні ППУ покриття володіють стійкістю до полум’я і є самозатухаючим.

Технологія напилення пінополіуретану

Пінополіуретан напилюють на утеплять поверхню за допомогою спеціального обладнання. В процесі нанесення, рідкі компоненти змішуються в певній пропорції, провокуючи хімічну реакцію. При цьому відбувається спінювання матеріалу і моментальний перехід його в твердий стан. Це дозволяє прискорити ремонтні роботи, оскільки здійснювати подальшу обробку можна в день утеплення. Крім того, напилення дає можливість зробити будь-яку товщину утеплювального шару.

Для того щоб шар ППУ міг виконувати всі свої функції, необхідно чітко дотримуватися технології змішування його компонентів, а також нанесення. Це можливо лише в умовах, які здатна забезпечити спеціалізована організація. Наша компанія з готовністю надасть вам послуги утеплення ППУ. Звернувшись до нас, ви отримаєте якісну роботу в мінімальні терміни при невеликих витратах.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *