УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення лазні з бруса зсередини — пінополіуретаном (ППУ)

скачанные файлы (3)

Будівлі з бруса в останнє десятиліття користуються величезною популярністю у нас в країні. Ця технологія прийшла до нас з Американського континенту і дуже швидко завоювала споживчу аудиторію. Хоча особливо вчити нам нічого не довелося, адже здавна на руських землях будували всі будівлі з дерева. Не менш актуальне це натуральний будівельний матеріал і сьогодні, а при будівництві такого специфічного будови як лазня йому гідної альтернативи досі не придумали.

images (8)Дерев’яний брус для лазні — наскільки це практично?

В принципі дерев’яний брус володіє ще більшими експлуатаційними характеристиками, ніж звичайне колоду, яке наші предки використовували для спорудження лазень. Перш ніж потрапити до споживача він проходить спеціальну обробку захисними складами, набуваючи підвищені міцнісні характеристики. Крім того вже в процесі будівництва буде вироблено утеплення лазні з бруса, що служить не тільки ефективною теплоізоляцією, але й забезпечить захист деревини від біологічної корозії. При такому пристрої лазні сумніватися в довговічності і функціональності цієї будівлі не доводиться. Тим більше, якщо в якості ефективного теплоізолятора обраний пінополіуретан — легкий ніздрюватий високотехнологічний матеріал.

Як утеплити баню правильно?

Тут може розглядатися два варіанти: утеплення лазні з бруса зсередини і зовні. Право вибору звичайно ж належить господареві домоволодіння, але ми все ж настійно рекомендуємо прислухатися до думки професіоналів. Адже застосування ППУ зсередини і зовні будови пов’язане з певними тонкощами і нюансами, а знати їх можуть тільки профільні фахівці.

Наша компанія надає весь комплекс послуг з нанесення напиляється теплоізоляції як при утепленні лазні з бруса зсередини, так і при виконанні зовнішніх робіт. Ми досконало володіємо цією інноваційною технологією, без проблем визначимо оптимальну товщину шару ППУ і чітко вкажемо строки виконання робіт.

Звертаємо вище увагу, що всі теплоізоляційні заходи з використанням пінополіуретану ми виконуємо не тільки в момент будівництва будівлі лазні з бруса. Якщо така будова вже побудовано і неодноразово експлуатувалося, але ви відчуваєте, що воно потребує утеплення, то ми із задоволенням вирішимо цю проблему. Ваша лазня отримає надійну захисну оболонку, яка не тільки багаторазово скоротить тепловтрати, але й додатково зміцнить будову.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *