УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення парилки лазні зсередини — пінополіуретаном (ППУ)

images (3)

 

Багато власників приватних будинків із задоволенням облаштовують домашні лазні. Баня — спорудження специфічне, що вимагає якісної тепло- і пароізоляції. При цьому ізоляційні матеріали повинні мати безперервну поверхню, будь-який отвір або тріщина значно збільшує енергоємність обігріву лазні. Утеплення парилки є одним з основних етапом утеплення всієї лазні. Для виконання її теплоізоляції краще, ніж пінополіуретан (ППУ) не знайти.

images (5)Як утеплити парилку лазні пінополіуретаном?

Проводити утеплення парилки зсередини або ззовні кожен господар вирішує сам. Справа в тому, що умови, яким піддається ця частина лазні найсуворіші: значні перепади температур, підвищена вологість. Спосіб утеплення залежить від будматеріалу, з якого зроблена парилка, від внутрішньої обробки, від того нову будівлю лазні або вже експлуатоване. При нанесенні шару пінополіуретану, незалежно від способу утеплення, на поверхні парилки утворюється однорідна тепло- і гідроізоляційний прошарок. Така ізоляція не дозволяє теплу і пару виходити з приміщення, захищаючи при цьому стіни від агресивних умов.

Навіть якщо з якихось причин ви можете здійснити тільки зовнішнє утеплення парилки лазні, то при використанні такого матеріалу, як пінополіуретан тепловтрати приміщення все одно будуть мінімальними. Пінополіуретан наноситься на будь-які поверхні без спеціальної підготовки і забезпечує прекрасне зчеплення з цеглою, бетоном, деревом та іншими будівельними матеріалами.

Що являє собою пінополіуретан?

Рідкі хімічні речовини з різним ступенем в’язкості змішані в певній пропорції на повітрі вступають в реакцію — приблизно так можна описати процес нанесення ППУ. В результаті хімічної реакції утворюється і одночасно спінюється полімер, який в лічені секунди досягає твердого стану. Пінополіуретан відомий давно, різними виробами з нього, підготовленими заздалегідь, утеплюють труби і фундаменти. Проте в даний час завдяки розвитку технологій цей легкий і теплостійкий матеріал може наноситися по-новому.

Це дозволяє домогтися таких переваг як:

простота і швидкість нанесення;
будь-яка товщина утеплювального шару;
відсутність стиків і додаткового зміцнення;
рівномірне утеплення поверхонь будь-якої конфігурації.

Крім того, ППУ володіє вогнестійкістю, паронепроникністю, стійкістю до хімічних впливів і поразці паразитами. Зрозуміло, всі переваги утеплення ППУ можна отримати лише при професійному напиленні із задіянням специфічного обладнання. Наша компанія здатна забезпечити напилення ППУ в короткі терміни при збереженні всіх його позитивних властивостей. Ми пропонуємо саме ефективне утеплення парилки лазні з усіх існуючих на сьогоднішній день.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *