УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення фасаду будинку пінополіуретаном

13f34e2b533e12c6166f88368dcd8c07_L

teploizoljacija_dlja_sten25Нашими погодними умовами і особливостями клімату продиктована необхідність утеплення будинків на початковому етапі будівництва. При виконанні таких робіт значно знижуються тепловтрати, і збільшується збереження конструкцій будинку від атмосферних впливів. Утеплення фасаду будинку необхідно не тільки для збереження тепла в приміщенні. Утеплений фасад не схильний до перепадів температур і служить набагато довше. Серед конкуруючих утеплювачів самим затребуваним і перспективним на сьогодні є пінополіуретан (ППУ). Він володіє властивостями і характеристиками, що не мають аналогів.

Способи теплоізоляції.
На поточний момент, в сучасному містобудуванні застосовується два способи утеплення стін зовні. У обох випадках застосування пінополіуретану (ППУ) дозволить значно знизити тепловтрати.

«Мокра технологія» — це утеплення фасаду будинку з подальшою декоративною обробкою поверх напиляного пінополіуретану різними декоративними штукатурними розчинами і сумішами.

Система «вентильованого фасаду» із застосуванням сайдинга, блок-хауса, вагонки і подібних оздоблювальних матеріалів за каркасною технологією накладаються на теплоізоляційний матеріал (в даному випадку пінополіуретан). Використання інших паро і Гідроізолятор не потрібно.

Незважаючи на те, що ці технології значно відрізняються, у всіх випадках утеплення фасаду пінополіуретаном спрощує і прискорює процес монтажу. А відповідно і витрати зменшуються.

Чому саме пінополіуретан?
Низький 0,02 коефіцієнт теплопровідності. Цей показник ППУ є кращим серед утеплювачів-конкурентів. Отже, і монолітний шар пінополіуретану при утепленні фасаду будинку буде тонше.
Низький показник вологовбирання. Отже, потреба використання гідроізоляційних матеріалів зникає.
Відмінна адгезія. Можливість нанесення пінополіуретану практично на будь-які матеріали. Витрати на кріпильні матеріали зведуться до нуля.
Довговічність і можливість у виняткових випадках без зайвих витрат провести ремонтні роботи. Утеплення будинку ппу забезпечує надійний захист, як мінімум на 50 років. Пенополіретан не сповзає під своєю вагою, так як він дуже легкий. Тому напилювання пінополіуретану на фасад будинку наноситься суцільним килимом по всій його поверхні.
Гризуни, грибок та інші мікроорганізми не страшні фасаду, який був утеплений пінополіуретаном, це доведено часом.
Ціна утеплення фасаду пінополіуретаном порівнянна з вартістю аналогічних робіт. Але не порівнянна з ефективністю, легкістю і надійністю, що надаються з використанням способу напилення пінополіуретану.
Виконання робіт з теплоізоляції в компанії «Tissol»
Для виконання робіт з утеплення фасаду будинку пінополіуретаном вам необхідно подзвонити в нашу компанію. Отримати консультацію наших фахівців з вибору матеріалів, вартості виконання робіт та іншим, що вас цікавлять. Домовитися при необхідності про виїзд нашого експерта на об’єкт утеплення. Що абсолютно безкоштовно. На місці обговорити всі питання, подивитися і помацати зразки матеріалу. Ми надамо кошторис по вартості робіт і готові обговорити з вами всі деталі замовлення.

У результаті утеплення фасаду будинку напилюваним пінополіуретаном ви отримаєте максимально герметичну захист вашого будинку від вологи, температурних перепадів, вітру. Протягом усього експлуатаційного періоду, а він перевищує 50 років, шар пінополіуретану не втрачає своїх якостей, не розкладається і не просідає, вам не потрібно турбуватися про теплоізоляцію свого житла.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *