УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення фасаду пінополіуретаном ППУ

63503204d18160dd6a733e989b70c404_L

uteplenie_fasada_penopoliuretanom3Наша компанія успішно виконує утеплення фасадів пінополіуретаном ППУ будівель вже протягом декількох років. Щорічно будівництво приватних будинків набирає темпи. Багато забудовників прийшли до думки, що бажано про теплоізоляцію подбати на початковому етапі будівництва. Однак, і ті домовласники, у кого будинок вже стоїть не один рік, і «пропускає» тепло замислюються про те, як виправити цю ваду і утеплити свій будинок. За статистикою через НЕ утеплений фасад будівель покидає близько 35% тепла! Так навіщо ж витрачати кошти на обігрів вулиці? Чи не простіше утеплити фасад Вашого будинку пінополіуретаном і забути про це років на п’ятдесят? Саме такий термін експлуатації витримує напилення пінополіуретаном.

Для підтримки необхідної температури в будинку, потрібна надійна теплоізоляція. Для обігріву будинків великої площі потрібні відповідні їй енерговитрати. Утеплення фасаду пінополіуретаном — найпростіший і вигідний спосіб зберегти в будинку тепло. Крім того, при утепленні фасаду ППУ стіни прослужать набагато довше. Щоб теплоізоляція була ефективною і якісною, потрібно визначитися з теплоізоляційним матеріалом. 
uteplenie_fasada_penopoliuretanom4Для початку давайте розберемося, що таке пінополіуретан?

Пінополіуретан винайдений вже досить давно і успішно використовується в різних галузях. Пінополіуретан відноситься до групи газонасичених пластмас. До його складу входить два рідких компонента, які при зіткненні з повітрям під високим тиском утворюють піну. Вона складається з множинних мікроскопічних наповнених фреоном бульбашок і є складовою основою пінополіуретану. При напиленні пінополіуретану на поверхню створюється суцільний монолітний шар без щілин та тріщин, що дає ефект теплоізоляції і звукоізоляції. За рахунок переваг пінополіуретану зовнішнє утеплення стін цим матеріалом буде найоптимальнішим варіантом по співвідношенню «ціна — якість».

Утеплення фасаду пінополіуретаном — сучасний спосіб утеплення, що володіє цілим рядом переваг

Чим же пінополіуретан такий хороший, що його конкуренти відстають від нього за популярністю? Напилюваний пінополіуретан має найнижчий коефіцієнт теплопровідності серед своїх конкурентів (для порівняння: 50 мм пінополіуретану замінюють 150 мм мінеральної вати). ППУ влагостоек (ні грибок, ні цвіль йому не страшні). Напилювана теплоізоляція має високу адгезію до більшості будівельних матеріалів. Міцний, довговічний, і звуконепроникні.

uteplenie_fasada_penopoliuretanom5Використовуючи напилення пінополіуретану при утепленні фасаду своїх будов Ви отримуєте:

економію на енерговитрати з опалення;
економію на кріпильних матеріалах, завдяки своїй властивості гарної адгезії пінополіуретан надійно прилипає до поверхні фасаду;
економію часу, — пінополіуретан наноситься і висихає в найкоротші терміни.

З вищепереліченого напрошується висновок: утеплення фасаду будинку, будівель і будов способом напилення пінополіуретану — найкраще економічне рішення. Т

Вам достатньо зателефонувати в нашу компанію і дізнатися ціну на утеплення фасаду . У призначений час наші майстри на своєму обладнанні якісно і швидко виконають теплоізоляцію фасаду Вашого будинку. Ми раді нести Вам тепло.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *