УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Внутрішнє утеплення дерев’яного будинку пінополіуретаном

Без-имени-2

Якщо Ви справите утеплення дерев’яного будинку зсередини якісно, ​​то ви зможете істотно економити на опаленні і захистити конструкцію будинку. Вибір матеріалу для утеплення.

Пінополіуретан — кращий утеплюючий матеріал

Основним матеріалом утеплення дерев’яного будинку зсередини є пінополіуретан. Він володіє відмінними теплоізоляційними властивостями і легко монтується. Крім того ізоляція з ППУ має мінімальний коефіцієнт по провідності тепла на відміну від інших матеріалів. Це означає, що шар теплоізоляції буде тонше і вільний простір приміщення буде збережено.

Наноситься пінополіуретан в рідкому вигляді. Через пару секунд відбувається утворення піни, яка повністю заповнює всі наявні щілини і тріщини. Вийшов шар повністю монолітний без утворення будь-яких стиків. Ще одним плюсом утеплення дерев’яного будинку зсередини (пінополіуретаном ППУ) є точне і рівне нанесення в кутках кімнат і ізольованих конструкціях.

Що стосується додаткового використання кріплення при утепленні дерев’яного будинку, то воно абсолютно не знадобиться. ППУ відмінно адгезує практично з усіма будівельними матеріалами, особливо з деревом. Після того як матеріал твердне, він є не тільки ідеальним утеплювачем, але і додає конструкції будинку міцність. Вам не доведеться думати про установку паро- та гідроізоляції, а це означає, що ви істотно економите свій час і гроші.Без-имени-3

Утеплення дерев’яної конструкції пінополіуретан проводиться в кілька етапів:

  • утеплення стін;
  • теплоізоляція підлоги;
  • утеплення стелі.

Утеплення стін відбувається за допомогою пінополіуретану, щільність якого становить 32-42 кг / м3. Даний матеріал не вбирає вологу і відмінно переносить всі фізичні дії. Перш за все, монтується захисна плівка на ті поверхні, які не треба утеплювати — до них відносяться вікна та двері. Після цього поступово на всю поверхню стіни наноситься ППУ.

Що стосується утеплення підлоги, то тут вся робота полягає у заповненні простору між чистовим і чорновою підлогою. Наноситься шар може бути товщиною від 5 до 12 см. У випадку, якщо підстава підлоги бетонне і надалі планується цементна стяжка, використовується пінополіуретан більшої щільності.

Якщо у вашому будинку є нежитловий горище, то тоді краще зайнятися утепленням стелі. Напилювання проводиться з горища. Товщина матеріалу повинна бути від 5 до 10 см. У випадку, якщо ви захочете з мансарди зробити житлову кімнату, то тоді потрібно провести утеплення даху. Напилювання проводиться між крокв. Матеріал може бути різної щільності. Ви плануєте провести утеплення дерев’яного будинку зсередини (пінополіуретаном ППУ), наші досвідчені фахівці допоможуть вам. Телефонуйте і замовляйте утеплення.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *