УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Напилювана теплоізоляція для стін будинку

f60a47f7792630a3a86bc14c0657e89c_L

Міцність та енергоефективність будинку залежать від якісного пристрою його стін, що забезпечують комфортний клімат в будинку і захищають від впливу кліматичних факторів. Стіни дерев’яного або каркасного будинку вимагають захисту від вогкості, від численних перепадів температури навколишнього середовища. Для створення комфортних умов для проживання та захисту від непогоди необхідно виконає якісне утеплення. 

Переваги поліуретану при теплоізоляції стін
Чому саме пінополіуретан ми пропонуємо використовувати як утеплювач для стін будинку. У порівнянні зі звичайними утеплювачами у напилюваного ппу найнижчий показник теплопровідності. Ця властивість дозволяє наносити шар теплоізоляції в кілька разів тонше, при цьому економляться кошти на матеріалі. Роботи з утеплення стін будинку не вимагають виконання додаткових складних операцій (кріплення або підрізування). ППУ наноситися методом напилення безпосередньо на стіну, застигаючи, утворює монолітний і рівний шар. Пінополіуретан не вбирає вологу і залишається міцним при частій зміні температури або підвищеної вологості. Такі якості матеріалу дозволяють використовувати його в різних кліматичних зонах.

Пінополіуретан двокомпонентний склад і наноситися за допомогою спеціального обладнання. Співробітники нашої компанії виконають всі роботи пов’язані з утеплення вашого будинку. Ми виконуємо теплоізоляцію всіх частин будинку, починаючи від фундаменту закінчуючи дахом. Враховуючи специфіку кожного об’єкта, ми пропонуємо найбільш вигідний і функціональний спосіб утеплення. Найбільш ефективним вважається утеплення зовні, якщо з ряду причин це неможливо проводиться теплоізоляція зсередини.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *