УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Поетапне утеплення горища.Теплоізоляція пінополіуретаном

tepl_cherdak_1

Без-имени-13Дуже часто горищне приміщення не використовують, тому воно знаходиться в запустінні. А адже це простір може стати затишною зоною відпочинку або ігровою кімнатою. Але спочатку потрібно виконати утеплення горищного приміщення. Цей захід допоможе зменшити втрати тепла через покрівлю, стіни, перекриття та підлогу. Ви зможете менше платити за опалення не тільки цього приміщення, але і будинку в цілому.

Вибираємо утеплювач для горищаБез-имени-14

На будівельному ринку представлені різні теплоізоляційні матеріали. Найчастіше люди набувають щось подешевше. Вони виконують утеплення горища приватного будинку пінополістиролом або мінеральною ватою. Характеристики цих матеріалів не ідеальні, зате вартість не надто велика.

Так чим утеплити горище, щоб воно став повноцінним житловим приміщенням? Ми пропонуємо сучасний матеріал — жорсткий ППУ. Співробітники нашої компанії провели порівняння утеплювачів для горища. Були вивчені характеристики, особливості, терміни експлуатації кожного матеріалу.

 Результат: низька ефективність, необхідність влаштування паро- та гідроізоляції, малий термін експлуатації. Фахівці прийшли до висновку, що дешеві утеплювачі не дають очікуваного ефекту. При монтажі між плитами залишаються щілини, через які йде тепло. Щоб їх закрити, доводиться використовувати дорогі матеріали.

Наша компанія готова запропонувати більш простий варіант — утеплення пінополіуретаном горищного поверху. Матеріал володіє відмінними тепло- і шумоізолюючими характеристиками, він не схильний до дії бактерій, грибків і плісняви. У процесі експлуатації (близько 50 років) зберігає свої властивості.

 Види утеплення горища

Наші фахівці можуть зробити зовнішню чи внутрішню теплоізоляцію приміщення. Щоб виконати утеплення горища напиленням ППУ зовні, потрібні певні умови (температура повітря вище + 5 ° С, відсутність сильного вітру, опадів). Провести утеплення горищного приміщення в житловому будинку взимку можна тільки зсередини. При цьому температура повітря в приміщенні повинна бути більше + 10 ° С.Без-имени-15

Щоб ефект був максимальним, потрібна якісна теплоізоляція пінополіуретаном на горищі. Причому обробляти слід не тільки стіни і підлогу. Основна частина тепловтрат (близько 25%) припадає на покрівлю, тому теплоізоляція даху горища, коника та інших несучих конструкціях обов’язкове. ППУ має низьку теплопровідність і хорошу адгезію, він утеплить і герметизує всі поверхні.

 Поетапне утеплення горищаБез-имени-16

Фахівці нашої компанії проведуть огляд, вони визначать, який шар теплоізоляції для утеплення даху горища буде оптимальним. У більшості випадків досить нанести ППУ товщиною 5-8 см за кілька проходів. За один раз оператори напилюють не більше 2 см матеріалу, після чого очікують, щоб шар стабілізувався і застиг.

Такий метод безшовного утеплення горища є найкращим. Він дозволяє за короткий час домогтися потрібного результату, отримати відмінну якість при проведенні робіт. При цьому Напилювана теплоізоляція утворює монолітне покриття, в якому немає зазорів. Крізь нього не проходить холодне повітря з вулиці, тому температура в приміщенні підвищується.

 

Використовуючи метод напилення ППУ, можна виконати утеплення горища в приватному будинку, навіть якщо приміщення має складну геометрію. Завдяки високій адгезії пінополіуретан добре «прилипає» до різних матеріалів, заповнюючи щілини, вигини, охоплюючи виступи, герметизуючи всі отвори і місця примикань різних конструктивних елементів.

Як позбутися від конденсату на горищі

При монтажі традиційних теплоізоляційних матеріалів необхідно виконувати додаткові роботи з гідро- і пароізоляції. Спеціальна гідроізоляційна мембрана захищає утеплювач від попадання вологи і водяної пари. Якщо вона буде пошкоджена, в теплоізоляційний матеріал потрапить волога. Через деякий час він почне гнити, в ньому з’явиться цвіль.

Інша справа пінополіуретан. Це сучасний матеріал, що володіє низькою паропроникністю, якому не потрібна вітрозахист. Він може виконувати відразу кілька завдань, працюючи як тепло-, паро- і гідроізолятор одночасно. Досить напилити ППУ на поверхню, і захист від конденсату вам забезпечена. Після робіт з утеплення додаткова пароізоляція на горищі не знадобиться.

 Без-имени-17Утеплення горищного приміщення

Господарі приватних будинків можуть переконатися, що горище, утеплений ППУ, дає масу переваг. Його можна перетворити в спальню, житлову кімнату або ігрову. Якісна теплоізоляція допомагає знизити витрати на опалення, заощаджуючи ваші гроші. Наші фахівці проведуть грамотне утеплення зсередини фронтону на горищі, а також стін, підлоги і покрівлі.

При монтажі утеплювача не потрібні додаткові кріплення, тобто не буде містків холоду. Використовуючи метод напилення ППУ, ми робимо утеплення бетонного або дерев’яної підлоги на горищі. Процедура нанесення досить проста, її можна виконати в короткі терміни. Використовуючи пінополіуретан, можна утеплити люк на горищі і інші елементи будівлі.

 Як і навіщо утеплювати перекриття?

Щоб зменшити відтік тепла з нижніх поверхів, потрібно провести роботи по теплоізоляції. Використовуючи метод напилення ППУ, наші фахівці виконають утеплення міжповерхових перекриттів горища. У результаті збільшиться температура в приміщенні, знизяться втрати тепла.

 

ППУ застосовують, щоб ізолювати перекриття із залізобетонних плит та інших матеріалів. Він добре «прилипає», утворюючи міцне покриття. Пінополіуретан можна використовувати на дерев’яних перекриттях балки, металевих покрівлях, цегляних стінах і так далі.Без-имени-18

 

Фахівці вважають, що ППУ — це кращий утеплювач для горищних і міжповерхових перекриттів, як бетонних, так і дерев’яних. Наша компанія вибрала цей матеріал, тому що він добре себе зарекомендував. ППУ міцний і надійний, володіє унікальними характеристиками, має великий термін експлуатації.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *