УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення побутових будинків і дачних вагончиків пінополіуретаном ППУ

Без-имени-2

Без-имени-1Побутові будиночки і дачні вагончики відносяться до розряду тимчасових будов. Матеріалом для стін в таких спорудах найчастіше служить оцинковане залізо. Жити в цих «будиночках» не завжди зручно, тому що взимку в них холодно, а влітку дуже спекотно і душно. Змінити ситуацію допоможе утеплення і подальша внутрішня обробка.

Утеплення напиленням ППУ

Наша компанія виконує різні види робіт з теплоізоляції будинків, будівель і різних споруд. Ми пропонуємо утеплення пінополіуретаном, яке дозволить за короткий термін поліпшити теплоізоляційні характеристики будов. По завершенні робіт температура всередині приміщень збільшиться, через що знизяться витрати на їх опалення.

Щоб ефект був максимальним, потрібно утеплити напиленням піни всі поверхні. ППУ покриє стіни, підлога і стеля монолітним шаром, який не буде пропускати холодне повітря всередину споруди. Крім того, пінополіуретан допоможе зменшити рівень шуму в приміщенні, зробивши його більш комфортним.

Переваги теплоізоляції за допомогою ППУ

Жорсткий ППУ — один з кращих матеріалів для утеплення. Він дозволяє виконати теплоізоляцію побутового будиночка або дачного вагончика в короткі терміни. Пінополіуретан володіє відмінними характеристиками, серед яких:

низька теплопровідність;

мала паропроникність;

висока адгезія до будівельних матеріалів.

Одним з найбільш «вразливих» місць побутового будиночка і вагончика є покрівля, через яку йдуть істотні втрати тепла (близько 25%). Фахівці нашої компанії можуть провести роботи по теплоізоляції цієї поверхні. Після утеплення різниця буде помітна. Комфортність приміщення істотно покращиться, а температура і вологість прийдуть в норму.

 

Утеплення напиленням ППУ допоможе домогтися ще однієї мети — герметизувати стики і місця примикань різних поверхонь. Завдяки високій адгезії пінополіуретан добре лягає не тільки на метал, але і на дерево, у тому числі на брус (100 * 150). Тому в місцях з’єднань стін і підлоги, стін і стелі утворюється безшовне покриття.

Рівномірний шар матеріалу покриє всі поверхні, перекривши доступ холоду. Піна, яку завдає оператор, заповнить щілини і порожнечі. Після закінчення робіт тепло- і гідроізоляціюв приміщенні робити не потрібно, тому ці завдання вирішує ППУ. Матеріал утеплює і герметизує поверхні, перешкоджає утворенню конденсату.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *