УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення підлог і підвалів

Без-имени-23

Без-имени-20Як відомо, основою будь-якого приміщення є саме підлогу, тому що в процесі переміщення по квартирі, приватному будинку саме з ним контактує людина. І тому якщо підлога буде холодним, то подібний контакт буде некомфортним і може призвести до негативних наслідків. Багато хто розуміє, що ноги постійно повинні бути в теплі, а це здатний забезпечити тільки тепла підлога. Однак не тільки з цієї причини потрібно теплоізоляція підлоги в панельному будинку, а також у приватному будинку. Крім бажання мати комфорт, утеплення підлоги в квартирі потрібно ще і з тієї причини, що приблизно 20% загальних тепловтрат відбувається через підлогу, отже, витрати на обігрів приміщення значно зростають.

На сьогоднішній день існує велика різноманітність теплоізоляційних матеріалів, які використовують, виконуючи утеплення підвалу в приватному будинку і підлоги. Однак якщо ви не знаєте, як і чим правильно утеплити підлогу і підлогу в приватному або панельному будинку, звертайтеся до кваліфікованих фахівців нашої компанії. Ми обов’язково підкажемо, на який матеріал слід звернути увагу, виконуючи утеплення підлог і підпілля.Без-имени-21

Важливо відзначити, що багато з теплоізоляційних матеріалів мають ряд суттєвих недоліків, зокрема ймовірність утворення щілин в процесі монтажу, високі витрати, пов’язані з перевезенням теплоізоляційного матеріалу великого об’єму, в місцях кріплення теплоізоляційного матеріалу виникнення містків холоду.

Однак усіх цих недоліків позбавлений такої теплоізоляційний матеріал, як пінополіуретан. У даній ситуації теплоізоляційний матеріал наноситься досить економічним способом напилення. У підсумку виходить монолітний шар, де зазначається повна відсутність щілин і стиків, а це дуже важлива перевага утеплення підлоги, підвалу пінополіуретаном.

Це одне з найбільш важливих переваг в порівнянні з іншими теплоізоляційними матеріалами, які наші фахівці використовують, коли виконують утеплення підлог по залізобетонних перекриттях або дерев’яним.

Якими ще перевагами володіє утеплення дерев’яних підлог пінополіуретаном, також утеплення бетонних підлог в гаражі, лоджії, балкона:

Для виконання теплоізоляційних робіт на об’єкт доставляються всі компоненти в спеціальних залізних бочках. Для транспортування подібна тара дуже потрібна, і на доставку вона вимагає менших витрат.

На виконання теплоізоляційних робіт не потрібно багато часу.

Низька паропроникність ППУ.

Теплова ізоляція з жорсткого ППУ підлоги в приватному будинку або котеджі виконується і всередині, і зовні. Справа в тому, що зовні, тобто з підпілля, утеплення проводиться на висоті не нижче 80 см.

Щільність ППУ 36-80 кг / м3.

Без-имени-22Завдяки особливій структурі пінополіуретан запобігає утворенню конденсату.

Пінополіуретан є волого-і проникним, і з цієї причини використовувати додаткову теплоізоляцію не потрібно, і не доцільно.

Застосування шару ППУ (порівняння з мінватою) нашими фахівцями дає можливість повністю виключити всі фінансові витрати на гідроізоляцію підлоги, так як пінополіуретан відрізняється дуже високою вологостійкістю.

Безшовний метод утеплення підлог напиленням пінополіуретану є довговічним, швидким і екологічним. ППУ не піддається гниттю, а крім цього, особлива структура даного теплоізоляційного матеріалу дає можливість запобігати виникненню різних мікроорганізмів, які викликають грибок і цвіль. Так як ППУ відрізняється хорошою міцністю і на гранули не розпадається, з боку гризунів вони впливу не піддається.

За час своєї роботи ми виконали утеплення підлог і підпілля на багатьох об’єктах, і в кожному з них кінцевий результат повністю задовольнять всі запити клієнтів.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *