УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Лоджія + пінополіуретан = дармова житлова площа

Без-имени-12

Лоджія + пінополіуретан = дармова житлова площа

 У квартирі стало тісно, ​​зате на лоджії можна у футбол грати? Ніщо не заважає вам перетворити її на нормальну житлоплощу! Якщо, звичайно, ви не з тих, хто любить зберігати різний мотлох на своїх балконах або лоджіях .

Щоб реалізувати цю задумку, треба вирішити три питання: скління, опалення і теплоізоляція. Перше і друге теж важливо, але наша спеціалізація — третій, тому мова піде про утеплення.

Ми утеплюємо лоджії напилюваним пінополіуретаном. Чому саме ним? Це питання докладно розглядається нижче, а зараз скажемо тільки, що це дійсно найкращий утеплювач. Все більше і більше людей приходять до розуміння цієї простої істини.

Без-имени-12Що ми такого пропонуємо?

Ви напевно вже відвідали не один сайт компаній, що займаються аналогічною діяльністю, однак не вирішили ще, кого вибрати. У чому унікальність нашої компанії? Судіть самі.

Якість. Якість — це не просто наш пріоритет: на нього ми робимо основну ставку. Будь-який з наших клієнтів може засвідчити про це: читайте відгуки на сайті або в Інтернеті.

Гарантії. Ми безкоштовно усунемо будь-які проблеми з утепленням, що виникли з нашої вини протягом п’яти років. Поки ще не було жодного гарантійного випадку …

Безкоштовні розрахунки. Ми безкоштовно розрахуємо товщину утеплювача, яка необхідна для досягнення оптимального температурного режиму.

Безкоштовна консультативна допомога.Ми безкоштовно допоможемо вам вибрати спосіб подальшої обробки; дамо рекомендації, як правильно підготувати поверхню під утеплення, які вибрати склопакети, як вирішити проблему з опаленням лоджії.

А тепер розглянемо кожен з цих пунктів докладніше.

 Якість

Зрозуміло, що будь-яка компанія неодмінно буде переконувати вас, що у неї найвищу якість. Але одна справа — говорити, зовсім інша — робити на якість продукції основну ставку, розцінювати його як своє головне стратегічну перевагу.

Зрозуміло, що не кожен повірить нам на слово; зрозуміло, що великий відсоток клієнтів спокуситься цінами наших конкурентів. Розуміння того, що це було помилкою, прийде через один-два сезони, прийде з досвідом — «сином помилок важких», як сказав класик. Нічого страшного: ми знаємо, що багато хто вже засвоїли цей важкий життєвий урок; саме для них ми і працюємо. Невипадково більшість нових клієнтів звертаються до нас за рекомендацією знайомих, родичів або друзів.

Наша якість складається з наступних елементів:

екологічно чисті, пожежобезпечні, сертифіковані матеріали, які відповідають усім санітарно-епідеміологічним нормам;

високотехнологічне обладнання фірми Graco, світового лідера в області систем обробки рідин;

майстерність (дивіться відео) та мотивована сумлінність наших операторів установок з напилювання пінополіуретану.

 ГарантіїБез-имени-13

Як ми вже сказали, гарантійних випадків у нас ще не було; але для будь-якої компанії давати гарантії — питання престижу. Ми не виняток.

Фактично, ми можемо давати гарантії на весь термін служби покриття, який досягає 30 і більше років. Але це звучить якось несерйозно. П’ять років цілком достатньо, щоб переконатися в надійності вироблених робіт.

Давайте трохи пофантазуємо, допустивши майже неможливі речі.

Уявімо, що протягом п’яти років відбулося відшарування пінополіуретанового покриття і під ним почав збиратися конденсат, з’явилася цвіль, потім — грибок; уявімо, що нанесений нами шар виявився тонше, ніж ми розрахували і рекомендували вам; представимо взагалі неможливу річ — що покриття виявилося токсичним або невідповідним санітарно-епідеміологічним нормам!

Виправимо ми допущені нами помилки абсолютно безкоштовно? Звичайно. Тільки — повернемося до реальності — цього ніколи не трапиться. Вже повірте — ми знаємо, що робимо!

 Природно, ці гарантії не поширюються на випадки, коли проблеми з покриттям виникли не з нашої вини. Наприклад, при недотриманні технології оздоблювальних робіт пінополіуретанової покриття може отримати пошкодження.

Безкоштовні розрахунки

Незважаючи на те що більшість будинків у нас типові, є багато факторів, які впливають на температурний режим приміщення: кліматична зона, середньодобова температура в холодну пору року, розташування квартири (звичайна, кутова, торцева), тип і кількість радіаторів опалення та багато, багато інше.

Все це необхідно врахувати при виборі товщини теплоізоляційного шару. Якщо ви зробите його більше ніж потрібно, втратите більше корисної площі, та й мало кому хочеться викладати зайві гроші, коли в цьому немає ніякої необхідності.

З іншого боку, до чого прикро буде зробити утеплення, обробку і потім з’ясувати, що на лоджії все одно холодно: а все через те, що не були проведені розрахунки і шар утеплювача виявився тонше, ніж це було необхідно.

Якщо ви звертаєтеся для утеплення лоджії в нашу компанію, ні те ні інше вам не загрожує. Ми абсолютно безкоштовно зробимо всі необхідні розрахунки і точно скажемо вам, якою повинна бути товщина утеплювача для досягнення оптимального температурного режиму.

 Безкоштовна консультативна допомога

Навіть якщо ви добре підковані в питаннях ремонту та оздоблення, є багато тонкощів, які треба враховувати при обробці поверхонь, утеплених пінополіуретаном.

Як підготувати поверхню перед утепленням, щоб виключити можливість подальшого відшарування теплоізоляційного шару?

Як вибрати підходящий спосіб обробки?

Як правильно встановити напрямні, якщо ви використовуєте систему обробки з вентильованим фасадом?

Як підготувати поверхню утеплювача під штукатурку, якщо вибраний цей варіант обробки?

Як не пошкодити шар пінополіуретану при оздоблювальних роботах?

Які вибрати склопакети?

Який із способів опалення лоджії краще?

На ці та багато інших питань ви отримаєте вичерпні відповіді, причому ці відповіді будуть орієнтовані саме на вашу лоджію, а не на лоджії взагалі.

 Три шляхи

Перший шлях: якщо вам відомі ще не всі таємниці пінополіуретану, читати статтю далі.

Другий шлях: якщо все про пінополіуретані вам вже відомо, спробувати знайти в Інтернеті компанію, яка запропонує вам більш вигідні умови по утепленню лоджії. При наявності часу в обсязі вагона і маленького візка можете спробувати — раптом вийде.

Третій шлях: прямо зараз зробити замовлення, натиснувши на велику кнопочку нижче, зателефонувавши нам або написавши на електронну пошту.

 Поспішайте! На утеплення лоджій зараз справжній бум — якщо ви будете занадто довго думати, може статися так, що ми знайдемо для вас віконце в робочому календарі тільки через пару-трійку місяців.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *