УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Спеціальне утеплення вагона і контейнера

Без-имени-4

Утеплення контейнерів і вагонів спеціально призначене для стабілізації температури навколишнього середовища в процесі перевезення вантажів, які є температурно-залежними. Утеплення сприяє гарній цілості перевезеного вантажу і повністю забезпечує його заощадження при відповідній температурі. Це стосується заморожених продуктів, фруктів, овочів, алкоголю і т.д.Без-имени-4Наприклад, ваш вантаж в зимову пору року транспортується в звичайному контейнері або вагоні, проте він дуже сильно залежить від температури, тобто потрібне спеціальне утеплення контейнера, в якому він перевозиться. Справа в тому, що якщо вчасно не буде виконана теплоізоляція підлоги вагона або контейнера, утеплення стелі і т.д., цей вантаж може з легкістю прийти в непридатність. І з цієї причини для перевезення подібних вантажів потрібне контейнер або вагон, в якому буде виконана якісна теплоізоляція.

 Якщо вам знадобилося утеплити контейнер або вагон, звертайтеся в нашу компанію.

 Ми здійснюємо спеціальне утеплення вагона і контейнера для того, щоб забезпечити необхідний температурний режим. Наші фахівці виконують утеплення жорстким пінополіуретаном, всі роботи по герметизації стиків, щоб не збирався конденсат, враховуючи всі вимоги замовника до вантажу, і використовують тільки екологічні чисті матеріали і утеплювачі. Саме пінополіуретан має масу переваг і повністю відповідає всім необхідним вимогам.

 Якщо ваш вантаж дійсно дуже чутливий до температурних коливань, вам буде просто необхідна така послуга від нашої компанії, як спеціальне утеплення вагона і контейнера. Ми в свою чергу гарантуємо високу якість роботи, оперативність і прийнятні ціни.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *