УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення покрівлі

скачанные файлы

Теплоізоляція даху, горища і мансарди.
 Дах надійно захищає наш будинок від попадання в будинок атмосферних опадів. Тому теплоізоляції покрівлі нашого будинку потрібно приділити максимальну увагу. Дуже практично застосувати для даху пінополіуретан. Адже цей матеріал виконує ще функцію гідроізоляції.
 
Не секрет, що основна маса теплого повітря з дому випаровується через дах. Провівши процедуру утеплення даху ми знизимо втрати тепла до мінімуму, а також додатково захистимо своє житло від вологи.
 
Є кілька варіантів нанесення пінополіуретану на покрівлю:
 Теплоізоляція горища — на основний матеріал покрівлі (шифер, металочерепиця, профнастил та ін.) Напилюється пінополіуретан, розкриваючи також і основу (балки, крокви), додатково захищаючи їх від вологи та інших факторів, що впливають.
 

Якщо ваша дах не дозволяє наносити цей матеріал зсередини, то він напилюється зовні рівним шаром. Потім розподіляється на вашу покрівлю створюючи тепло-гідроізоляційний бар’єр. У цьому випадку матеріал для утеплення необхідно розкривати фарбою для захисту від ультрафіолету.
 
Без-имени-25Утеплення даху
 В останні роки дуже популярним покрівельним матеріалом є металочерепиця (профнастил), завдяки своїй невисокій ціні, зручності монтажу і тривалим експлуатацінним ресурсом. Але, при всіх позитивних сторонах металочерепиця має і мінуси. Розглянемо основні з них і запропонуємо методи усунення за допомогою пінополіуретану. Перший і основний мінус — це високий коефіцієнт теплопровідності. Це призводить до високих втрат тепла в холодний період і до високого нагріванню покрівлі в жарку погоду. Як можна усунути цей недолік? Дуже просто! Нанести на металочерепицю (профнастил) пінополіуретан! На вже готову покрівлю зсередини (з горища, технічного поверху або мансарди) прямо на метал напилюється пінополіуретановий шар в 5-10см., В залежності від регіону і необхідного результату. Тим самим ми отримуємо аналог «сендвіч-панелі», але значно дешевше. Абсолютно цілісне, безшовні покриття з відмінним теплоізоляційним ефектом що зменшить ваші енерговитрати в рази взимку на обігрів приміщення, а влітку на кондиціонування. Також при напиленні будуть оброблені несучі кострукції (лаги, балки). Це створить додатковий захист від навколишнього середовища. Ваша покрівля отримає дуже великий термін служби. Завдяки використанню сучасного обладнання для напилення, американського виробництва, роботи проводяться в дуже стислі терміни (до 500 м2 за зміну) і дозволяє гарантувати якість і надійність покриття пінополіуретаном.
 
Покрівля — друга проблема покрівлі з металочерепиці (профнастилу) є гучність при опадах (дощ, град). Цю проблему теж вирішує напилення пінополіуретану. Завдяки відмінним шумопоглинаючим властивостям цей матеріал допоможе зберегти тишу і затишок у вашому приміщенні.
 
Теплоізоляція мансарди — для збереження необхідного мікроклімату і зменшення тепловтрат, мансарду теж треба утеплювати. Пінополіуретанової покриття здатне зберегти клімат в мансарді і прослужити вам дуже довгий термін, при цьому не втрачаючи своїх властивостей. При утепленні мансарди його можна наносити як на сам матеріал покрівлі, так і під облицювальні матеріали. Ви можете утеплити дах незалежно від того коли вона була побудована. Зняти старі облицювальні матеріали, нанести цей утеплювальний матеріал і облицювати новим матеріалом.
 

Пінополіуретан являє собою з’єднання ізоціаната і полиола. Проходячи через дозатор, ці дві речовини перетворюються в аерозоль. Вам знайомий цей матеріал по невеликих балончиків, які заповнюють розширюється піною отвори і порожнечі при будівництві та ремонті. При гідроізоляції покрівлі розпорошення пінополіуретану забезпечує стабільність і цілісність покриття. Пінополіуретан володіє найкращими серед гідроізоляційних і теплоізоляційних матеріалів адгезійними властивостями. Може наноситися на вертикальні і горизонтальні поверхні будь-якої форми і розміру. Гідроізоляційний ППУ, на відміну від теплоізоляційного, має підвищену щільність — 50 кг / куб.м. Така щільність забезпечує хорошу гідроізоляцію і дозволяє створювати надійні і довговічні покриття для експлуатованих покрівель.

Особливості нанесення.

Поверхня покрівлі перед нанесенням гідроізоляційного пінополіуретану необхідно очистити від забруднень, і при необхідності осушити. Для захисту від сонячних променів, аналогічно як у євроруберойду насипається крихта. У гідроізоляційного пінополіуретану наноситься еластомірний шар. Додатковий шар, крім захисту від УФ променів, створює зміцнюючі покриття, з яким гідроізоляційний пінополіуретан набуває ще кращі механічні властивості в порівнянні з єврорубероїдом.

Об

Learn how to write and publish your own book with expert advice at literus.net .

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *