УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Напилювана теплоізоляція

c3997142576e6f4d163ead570965368d_L

Напилювана теплоізоляція — це спосіб нанесення матеріалу на оброблювану поверхню спеціальним обладнанням шляхом напилення або заливки.

Утеплення житлових і не житлових приміщень відноситься до одного з найважливіших аспектів, що враховуються при зведенні будинків. Від того, яким матеріалом проведена теплоізоляція і зроблена вона взагалі залежить комфорт і затишок Вашої оселі. Сьогодні ринок переповнений безліччю теплоізоляційних матеріалів на будь-який смак і з різними складом і технічними характеристиками. Слід зазначити, що спосіб напиляється теплоізоляції пінополіуретаном, — найефективніший і надійний.

063ee9aeb9f60efa02823e51450f82ce_LВ основному Напилювана теплоізоляція наноситься методом напилення. В результаті поверхня стає рівною і гладкою без пустот, зазорів і швів на стиках (всі наявні порожнечі рівномірно заповнюються). Завдяки цьому, виключається виникнення щілин для проникнення холодного повітря. Теплоізоляційний матеріал надійно заповнить всі нерівності, вигини, кути і тріщини. Його можна наносити деревину, бетон, метал, цегла та ін.

Закритопорістий жорсткий пінополіуретан проводиться в результаті екзотермічної реакції поліопольного компонента і Ізоціонат. У результаті реакції піна твердне. Нанесення проводиться за допомогою спец-обладнання в кілька шарів пінополіуретану, що й забезпечує теплоізоляцію без швів і стиків. Специфіка проведення напиляється теплоізоляції дозволяють застосовувати її для зовнішньої, внутрішньої і меж-сотенний термоізоляції, а так само покрівлі, підлоги і стелі.

Для виробництва зовнішньої напиляється теплоізоляції використовується матеріал щільністю 30-45 кг / м3. Він має закрито-пористу структуру і не вбирає вологу, будучи ще й відмінним гідроізолятором. Для внутрішніх робіт використовують пінополіуретан, його щільність 9-24 кг / м3. Він має відкрито-пористу структуру, що дозволяє досягти максимальних шумоізоляційних властивостей.

Якщо порівнювати напилювану теплоізоляцію з традиційними способами зовнішньої теплоізоляції приміщень, то ефективність напилюваної теплоізоляції куди вище. При однаковій товщині ізоляційного шару пінополіуретан має значно меншу ступінь теплопровідності. Завдяки своєму вологовідштовхувальні властивості, пінополіуретан надійно захищає конструкції від атмосферних і температурних впливів.

Наша команда з радістю надасть Вам послуги по теплоізоляції самих різних приміщень і об’єктів напилюваним пінополіуретаном. Наші фахівці дадуть відповідь на всі Ваші запитання і професійно проконсультують Вас з цікавої теми. Телефонуйте.  Після узгодження всіх питань, наші фахівці швидко і якісно виконають у Вашому приміщенні роботи по теплоізоляції. Завжди Вам раді, ми несемо тепло у ваш дім. 

Об

Get the latest on nutrition-focused approaches to managing stress and anxiety at jayassen.com .

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *