УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція пінополіуретаном

245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_L

 

З незапам’ятних часів люди берегли тепло в своєму житлі. Раніше для утеплення та збереження тепла і вогнища, затишку і комфорту використовувалися шкури тварин. Зараз, завдяки інноваційним технологіям ця задача спростилася. Теплоізоляція пінополіуретаном приміщень — найправильніший вибір. Наша компанія виконує роботи по утепленню пінополіуретаном будь-яких приміщень (житлових будинків, лазень, гаражів, покрівлі, стін, стель і т.д.) як з внутрішнього, так і з зовнішнього боку.

063ee9aeb9f60efa02823e51450f82ce_LУтеплення пінополіуретаном вирішить кілька проблем одночасно.
Продовжить термін експлуатації будівель — стіни не будуть промерзати в зимовий час, що зводить до мінімуму пошкодження від деформації конструкцій від замерзання вологи в порах будівельних матеріалів.

Виключить появу цвілі і грибка, що виникають в результаті вогкості. А, як відомо грибок і цвіль користі здоров’ю ніяк не приносять.

Підвищить рівень оптимального мікроклімату в приміщенні, затишку і комфорту відповідно.

Знизить Ваші витрати на комунальні витрати, в результаті зниження споживання електроенергії на обігрів будівель. Виконавши утеплення приміщення, економія може скласти від 60% і більше.

Розглянемо більш детально властивості пінополіуретану (ППУ), — цього унікального будівельного матеріалу для теплоізоляції будівель.
Отже, що таке теплоізоляція пінополіуретаном?

Це рідкий склад з 2-х складових при змішуванні вони вспеніваются. В результаті цієї реакції утворюється піна з маси мікроскопічних бульбашок, наповнених фреоном. Екологічно чистий матеріал, — пінополіуретан вже не є новинкою для європейських країн і США, на відміну від Росії, де він з’явився на ринку зовсім недавно, але встиг себе зарекомендувати тільки з найкращого боку. Співвітчизники вже встигли оцінити його унікальні властивості і якості. Пінополіуретан напилюється на поверхню за допомогою спеціального обладнання рівним монолітним шаром, заповнюючи при цьому всі щілини, тріщини і шви. Сам процес нанесення напиляється теплоізоляції нагадує фарбування за допомогою компресора.

Унікальність полягає в тому, що Вам не потрібно монтувати конструкцію будови, через кілька годин рідина твердне. Вам залишиться легко зрізати надлишки пінополіуретану, і Ви можете приступати до опоряджувальних робіт буквально на наступний день. Легка вага матеріалу, — це ще один великий плюс, оскільки конструкції не утяжеляются, а відповідно будуть служити довше. Корисна площа, так само не постраждає, оскільки достатньо нанесення тонкого шару пінополіуретану для досягнення бажаного ефекту. Крім цього, пінополіуретан володіє дуже високою адгезією, що дозволяє його наносити на всі матеріали (бетон, цегла, деревину тощо)

Напилення пінополіуретану легко наноситься і не займе багато часу, повне застигання — через кілька годин, а вже наступної доби Ви можете приступати до опоряджувальних робіт.

За допомогою теплоізоляції шляхом напилення пінополіуретану Ви:

Значно економите час і гроші, що витрачаються на утеплення.

Маєте якісну теплоізоляцію, в тому числі і у важкодоступних місцях, поверхонь форм різного ступеня складності.

Давайте розглянемо властивості та особливості пінополіуретану більш докладно:

Герметичність (після обробки напиленням пінополіуретану заповнюються всі щілини і тріщини). Залишається суцільний монолітний шар без швів і стиків.

Коефіцієнт теплопровідності мінімальний.

Легка вага, що значно знижує навантаження на несучі конструкції.

Пінополіуретан не горить, а значить і не виділяє шкідливих речовин, є пожежобезпечним.

Високий ступінь адгезії (про цю властивість згадувалося вище).

Стійкість до механічних і хімічних впливів.

Вологостійкість — низький коефіцієнт вологовбирання не більше 2%.

Довговічність — термін експлуатації більше 50-ти років.
Наші співробітники проконсультують Вас з усіх питань, що стосуються теплоізоляції пінополіуретаном. Виїзд замірника на об’єкт — безкоштовний. Після оформлення договору, наші фахівці в обумовлені терміни і в зручний для Вас час виконають утеплення Вашого будови якісно і надійно. Телефонуйте і дізнавайтеся ціну на утеплення вашої будови. Ми раді нести тепло у Ваш будинок.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *