УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення приватного будинку — вибір відповідної технології

Без-имени-25

Надійне утеплення приватного будинку проводиться зовні. При необхідності можна зробити внутрішнє утеплення.

Пінополіуретан — універсальний тепло ізолятор

Прийшов час будівництва будинку вашої мрії, і вам як далекоглядному господареві належить подбати про створення в ньому комфорту і тепла. Забезпечить затишок і створить сприятливий мікроклімат у вашому будинку грамотно підібрана і якісно встановлена ​​теплоізоляція.

Залежно від того будівельного матеріалу, з якого зводиться ваш будинок, підбирають утеплювачі для бетону, каменю, дерева, цегли і т.д. Універсальним теплоізолятором, відповідальним особливостям будов із затребуваних матеріалів і відрізняється відмінною адгезією, фахівці вважають пінополіуретан. Виникає питання: чому утеплення приватного будинку можна довірити цьому матеріалу? Цей сучасний матеріал володіє масою переваг, головними з яких є: найменший коефіцієнт теплопровідності, легкість, надійна адгезія, міцність, високотехнологічність, пожежна безпека, екологічність, антикорозійний захист, компактність, вологостійкість, нейтральність до біологічної середовищі, довговічність.

Особливості, технологія і результат утеплення приватного будинку ппуБез-имени-26

При зовнішньому утепленні стін дерев’яного, кам’яного, каркасного будинку в нижній і верхній області стін влаштовуються продухи системи вентиляції для запобігання утворення конденсату при різких коливаннях температур. Піну ппу виробляють прямо на будівельному об’єкті безпосередньо перед нанесенням на оброблювані поверхні. ППУ не вимагає попередніх підготовчих робіт і додаткового кріплення. Завдяки економічності і своїм унікальним якостям, ми отримуємо тонкий безшовний теплоізоляційний рівень досить швидко і з мінімальними витратами.

Утеплення приватного будинку пінополіуретаном забезпечує монолітність теплоізоляції і виключає виникнення зазорів і «містків холоду» після утеплення будинку ППУ.

Наш сервісБез-имени-27

Працюючи з кращими і тільки якісними складами ппу не перший рік, наші висококваліфіковані фахівці проведуть грамотний монтаж самого затребуваного на сьогодні способу утеплення приватного будинку. Ми супроводимо теплоізоляцію стін, утеплення даху і підлоги каркасного, кам’яного, дерев’яного, цегельного будинку пінополіуретаном оперативно і якісно в повній відповідності з будівельними нормами і правилами, ваших потреб і бажань. Наші майстри забезпечать повну герметичність внутрішніх приміщень, що дозволить вам не турбуватися про небажану витоку тепла з кімнат і перетворить перебування в будинку в щасливе і комфортне час.

Ми не захоплюємося рекламними проспектами нашої компанії, наша бездоганна робота з утеплення приватних будинків та інших об’єктів ппу з максимально великим експлуатаційним терміном та відгуки вдячних клієнтів — найкраща реклама для нас.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *