УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення приватного будинку пінополіуретаном ППУ

Без-имени-24

Проведення робіт з утеплення приватного будинку пінополіуретаном ППУ як зовнішньої, так і внутрішньої частини будов — один із напрямів нашої компанії. Ми виконуємо ці роботи якісно в найкоротші терміни. Самий популярний і затребуваний спосіб теплоізоляції приватних будинків на сьогоднішній день — напилювання пінополіуретану на будівельні конструкції.

Пінополіуретан в світі відомий вже досить давно (більше 80 років) У країнах Європи та США цим способом обробки користуються більше 65-ти років. В Україні спосіб напилення пінополіуретаном покриттів для теплоізоляції з’явився порівняно недавно, але позитивно зарекомендував себе не тільки у власників приватних будинків і дач, але й у виробничо-промислових комплексах, а так само він популярний у власників фермерських господарств та звірівницьких ферм.

Унікальні властивості, якими володіє напилювана теплоізоляція, дійсно неповторні, і відомі досі будівельні матеріали, використовувані для утеплення, значно йому поступаються. Якщо Ви скористаєтеся послугою утеплення приватного будинку пінополіуретаном ППУ для теплоізоляції Вашого житла, Ви будете у виграші. І ось чому:

  • Ви заощадите на витратах на опалення Вашого будинку в холодну пору.
  • Вам не доведеться витрачати додаткові кошти на бригаду будівельників з монтажу і кріпильні деталі
  • Ваш будинок буде значно укріплений до опору повітряних потоків, завдяки якостям пінополіуретану.
  • Ваш будинок обійдуть стороною гризуни, грибок і цвіль.
  • Ви будете в екологічній безпеці.

Що таке пінополіуретан?

Пінополіуретан відноситься до матеріалів теплоізолятор новітнього покоління. Він володіє унікальними властивостями:

  • Рекордно низька теплопровідність і висока ступінь адгезії.
  • Легкість, вологостійкість і міцність.
  • Швидке затвердіння і довговічність.

Пінополіуретан складається і двох рідких компонентів, які в результаті хімічної реакції при зіткненні з повітрям під тиском утворюють піну, що складається з безлічі мікро-бульбашок, наповнених фреоном. Для напилення пінополіуретаном використовується спеціальне устаткування (розпилювач). Цією піною обробляються поверхні. Застигання відбувається досить швидко. Через добу, після утеплення дачного будинку, Ви можете приступати до обробки. У результаті на поверхні утворюється суцільний монолітний шар, без тріщин, щілин і стиків. Завдяки високому ступеню адгезії, до пінополіуретану прилипає буквально все: починаючи від дерев’яних поверхонь, закінчуючи металом і бетоном. При обробці зовнішньої сторони будівель, рекомендується покрити шар пінополіуретану декоративною обробкою для додання будові привабливості та від дії ультрафіолетових променів.

Телефонуйте нам. Наші консультанти дадуть Вам повну інформацію по утепленню приватного будинку пінополіуретаном. Ви залишитеся задоволені. Ми раді нести тепло і затишок у Ваш будинок.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *