УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення дачного будинку пінополіуретаном ППУ

Без-имени-6

 Виконання послуг з утеплення дачного будинку пінополіуретаном ППУ співробітники нашої компанії проводять зовні або зсередини. Кожен власник заміського будинку розуміє, що тепло, затишок і термін експлуатації його житла безпосередньо залежать від правильного вибору теплоізоляції. Незалежно від основного будівельного матеріалу, з якого був зведений будинок (дерево, цегла, камінь, каркас), найактуальнішим на сьогоднішній день фахівці вважають напилення пінополіуретану. Ця порівняно молода технологія утеплення лідирує серед аналогічних способів, завдяки своїм винятковим функціональним і експлуатаційним якостям.

Схема застосування пінополіуретану

Пінополіуретан є двокомпонентним складом, який змішується в розпилювачі на місці твори теплоізоляційних робіт. Результатом хімічної реакції стає утворення якісного полімеру — пінополіуретану.

Унікальні теплоізоляційні якості пінополіуретану обумовлені великим вмістом в ньому газу. ППУ актуальний для утеплення дачного будинку ще й тому, що наділений винятковими протипожежними і гідроізоляційними властивостями, є 100% екологічно чистим продуктом, що створює монолітний, безшовний, легкий по вазі, але міцний теплоізоляційний шар. Пінополіуретан оптимальне рішення при утепленні будинку з дерева.

 Переваги пінополіуретану при теплоізоляції будинку

  • Відмінна адгезія до різних сучасним будівельним матеріалам
  • висока міцність теплоізоляції, посилення конструкції будинку
  • відмінні теплозберігаючі показники теплоізоляції
  • мінімальне водопоглинання (менше 2%)
  • якісна звукоізоляція
  • висока швидкість виконання теплоізоляційних робіт
  • захист від несприятливого впливу зовнішнього середовища
  • гарантія пожежної, екологічної безпеки
  • відчутна економію на опаленні

Наш сервіс

Утеплення дачного будинку ппу — один з напрямків успішної діяльності нашої команди. Ми пишаємося знаннями та досвідом наших майстрів у області утеплення заміських будинків. За роки нашої роботи ми провели теплоізоляцію об’єктів різного призначення і завжди підходимо індивідуально до кожного окремого випадку.

Якщо вас цікавить утеплення приватного будинку пінополіуретаном, ми допоможемо вибрати оптимальний варіант його теплоізоляції (зовні або зсередини), наші висококваліфіковані фахівці проведуть попереднє обстеження об’єкта, після чого здійснять утеплення дачного будинку в зручний для вас час. Ми зробимо теплоізоляцію даху, стін, фасаду дачного будинку за допомогою якісного спеціального обладнання в оптимальні терміни.

Звернувшись в нашу компанію, ви отримаєте ефективне, високотехнологічне, енергозберігаюче утеплення дерев’яного будинку протягом одного-двох днів, виконане якісно і на високому професійному рівні, з наданням гарантії і за доступною ціною.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *