УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення будинку

Без-имени-4

До кошторису сучасних новобудов часто входить теплоізоляція. Безумовно, утеплення будинку під час будівництва — оптимальний варіант, але що робити тим людям, будинки яких не утеплені або побудовані давно? За часів СРСР про теплоізоляції стін не думали, сподіваючись на опалення. Зараз, коли за гарячу воду доводиться платити чималі гроші, процес утеплення можна і потрібно проводити на стадії ремонту. Який матеріал для теплоізоляції вибрати, чим відрізняється технологія утеплення цегляного будинку від теплоізоляції дерев’яного зрубу, коли доцільніше проводити роботи ви дізнаєтеся із статей в цьому розділі.

З точки зору технології існує два способи утеплення:

  • теплоізоляція зовні;
  • утеплення з боку житлового приміщення.

В особливо морозних регіонах іноді вдаються до комбінованого утепленню з обох сторін будинку. Зовнішня теплоізоляція переважніше, оскільки дозволяє зберегти в теплі фасад будівлі, позбавляє від вогкості, сприяє тривалому терміну служби стін. До стелі це теж відноситься — дах будинку краще утеплювати з вулиці. Не варто забувати, що внутрішня теплоізоляція припускає монтаж каркаса, між рейками якого укладається утеплювач. Під гіпсокартонну стіну піде чимало корисної площі квартири, чому навряд чи зрадіють мешканці.Без-имени-5

Питання вибору утеплювального матеріалу вирішується індивідуально. Широко поширені пінопласт і мінеральна вата популярні дотепер, хоча ними утеплюють будинки майже сто років. Мінвата краще зберігає тепло і не проводить шум, але чудово вбирає вологу, тому не рекомендується проводити утеплення зсередини за допомогою мінвати. Пінопласт ж, навпаки, взагалі не проводить вологу, але не володіє видатними теплоізоляційними властивостями і легко запалюється. Зважити плюси і мінуси, визначити, що краще в конкретній ситуації вам допоможуть представлені в цьому розділі матеріали.

Однак існує утеплювач, який не викликає ні найменших нарікань і практично не має недоліків, окрім нелюбові до ультрафіолету, тому при утепленні зовні його треба ретельно зафарбовувати. Мова йде про пінополіуретані — сучасному полімері, який на 95% складається з води і наноситься методом напилення. Це дозволяє покрити будь-яку, навіть складну поверхню герметичним шаром дихаючого та екологічно безпечного утеплювача. ППУ не пропускає воду, не горить, не боїться механічних пошкоджень. Наші фахівці мають восмирічний досвід утеплення будівель ППУ, швидко приїдуть і зроблять все роботи протягом робочої зміни.

Швидкість монтажу — ще один безперечний плюс пінополіуретану. Порядність, відповідальність і професіоналізм — відмінні якості будь-якого співробітника нашої команди.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *