УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення будинку зсередини пінополіуретаном ППУ

Без-имени-2

Утеплення будинку зсередини виконується нашими майстрами напилюваним пінополіуретаном для комфорту та економії на опаленні.

Теплоізоляція зовнішніх і внутрішніх стін будинку — основний етап в організації утеплення житла. Колосальний відсоток тепловтрат припадає на стіни. Значна частина тепла зникає через підлогу і стелю. Утеплення будинку зсередини створить в ньому сприятливий мікроклімат та комфорт в будь-який час року і зміцнить будівлю. Убезпечить від біологічного середовища і корозії, пожеж і деформації.

Надійний матеріал для утеплення будинку зсередини — Напилювана теплоізоляція.

Серед теплоізолюючих матеріалів, пропонованих будівельним ринком для монтажу внутрішнього утеплення, найактуальнішим, економічно вигідним і ергономічним фахівці вважають ППУ. Утеплення будинку зсередини пінополіуретаном гарантує вам ряд незаперечних вигод і економічних переваг. ППУ володіє найнижчою теплопровідністю, що дає можливість використовувати мінімальний шар матеріалу. Технологія напилення ППУ забезпечує безшовне монолітне покриття в самих важкодоступних місцях і на складних геометричних конструкціях. Повністю виключає появу «містків холоду» або протягів. Монтаж теплоізоляційної системи ППУ не вимагає додаткових кріпильних матеріалів, єдиний шар ППУ забезпечить тепло — гідро — і пароізоляцію приміщень.

Фахівці нашої компанії працюють швидко, чітко і злагоджено. Весь обсяг робіт по виконанню теплоізоляції ППУ вашого будинку займе не більше двох робочих днів, що дозволить заощадити вам час і кошти на благоустрій вашого будинку.

Виконання робіт з внутрішньої теплоізоляції пінополіуретаномБез-имени-3

Професіонали нашої компанії грамотно проведуть утеплення будинку зсередини пінополіуретаном. Комплексне обстеження ваших приміщень в результаті безкоштовного попереднього виїзду на об’єкт наших співробітників допоможе визначити обсяг робіт, їх вартість утеплення і час виконання. Ми підходимо індивідуально до кожного окремого випадку, враховуючи насамперед побажання і можливості наших замовників, а також архітектурні особливості і розташування будівлі. Звернувшись до нас за допомогою в монтажі теплоізоляційної системи ППУ, ви переконаєтеся в якості нашої роботи та професіоналізмі майстрів. Ми допоможемо вибрати оптимальний вид утеплення ППУ. Надамо необхідні зразки матеріалів, проведемо консультації з усіх питань утеплення приватного будинку за лояльною ціною.

Замовивши послугу у нас, ви отримаєте надійну, довгострокову, енергозберігаючу і компактну теплоізоляцію вашого житла. Вона забезпечить відмінний клімат у вашому будинку, повну безпеку для здоров’я всіх членів сім’ї, екологічний і душевний комфорт на довгі роки.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *