УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення будинку зовні пінополіуретаном ППУ

Без-имени-1

Утеплення будинку зовні сприяє створенню оптимального температурного режиму вашого житла і забезпечує комфорт його мешканцям.

Зростаюча популярність теплоізоляції будівель ППУ серед домовласників викликана розумним раціоналізмом сучасного забудовника. Дана технологія сприяє створенню стабільного оптимального температурного режиму вашого житла і забезпечує комфорт його мешканцям, мінімізує витрати на енергоспоживання. Склад утеплювача має високу вологостійкість, завдяки чому ви назавжди позбавитеся від вогкості, неприємного запаху і грибка на стінах кімнат. Здійснити утеплення будинку пінополіуретаном якісно з дотриманням технологій, при грамотному використанні матеріалів і з урахуванням ваших потреб і бажань вам допоможуть фахівці нашої компанії.

Залежно від конструкції і матеріалу, з якого побудований будинок, створення в ньому теплоізоляції характеризується деякими особливостями.

Стіни каркасних будинків складаються з трьох шарів, середнім з яких є утеплювач. Технологія СИП-панелей — трудомісткий процес теплоізоляції, що не забезпечує в повному обсязі парову і вітрозахист, що веде до додаткових витрат на утеплення каркасного будинку. Забезпечити надійну герметизацію від кліматичних факторів в сучасному каркасному будові гарантовано зможе напилювана теплоізоляція. Абсолютно нешкідливий метод утеплення будинку простий у застосуванні і довговічний у використанні. З його допомогою можна повністю виконати утеплення каркасного будинку зовні, починаючи з даху і закінчуючи стінами і підлогою, як із зовнішнього боку, так і з внутрішньої.

Рекомендується каркасний будинок утеплити ППУ в ході будівництва, щоб не міняти в перспективі прийшла в непридатність традиційну теплоізоляцію на утеплення пінополіуретаном, витрачаючи кошти на демонтаж і ремонт.

Утеплення цегляних будинків пінополіуретаном

При створенні теплоізоляції пінополіуретаном будівлі з цегли, назавжди вирішуються проблеми з містками холоду, з крижаними стінами і грибком на них. Технологія утеплення цегляних будинків зовні доступна й економічна, не вимагає транспортних витрат на доставку матеріалів, кріпильних пристроїв, гідро- і шумоізоляційні заходи. Попередньо обстежується будова допомогою тепловізійної зйомки, виділяються проблемні зони, готується поверхню зовнішньої стіни і заповнюється пінополіуретаном. Своєчасно доповнити цегляний будинок утеплювачем під час будівництва — запорука комфорту і безпеки вашого житла в майбутньому.

Утеплення кам’яних будинків пінополіуретаном

Кам’яні будинки потребують ретельного утепленні з метою уникнути непотрібних і значних втрат тепла. Утеплення кам’яної будівлі може бути зовнішнім або внутрішнім, ідеальним за всіма показниками матеріалом для теплоізоляції є пінополіуретан. Наша компанія готова запропонувати вам недороге рішення по теплоізоляції вашого кам’яного будинку ППУ. Ми складемо і проаналізуємо тепловізійну карту, зробимо розрахунок вартості утеплення кам’яного будинку зовні або зсередини, проконсультуємо з усіх питань теплоізоляційної системи пінополіуретаном.

Переваги теплоізоляції ППУ:

  • Довговічність експлуатації;
  • Вогнестійкість і пожежобезпечність матеріалу;
  • Мінімальний коефіцієнт теплопровідності і паропроникності;
  • Антикорозійні властивості;
  • Гарантія повної адгезії при нанесенні на будь-які будівельні матеріали;
  • Стабільність форми, відсутність усадки і зсувів;
  • Чи не навантажує несучі конструкції, а, навпаки, збільшує міцність всієї споруди;
  • Екологічна чистота, нетоксичність;
  • Економічність.

Ця технологія радикально вирішує всі проблеми внутрішнього мікроклімату, знижує витрати на опалення, ремонт та експлуатацію будинку.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *