УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення будинку з газобетону зовні або зсередини пінополіуретаном

Без-имени-5

Газобетон — актуальний сьогодні будівельний матеріал, що володіє відмінною теплоємністю і паропроникністю. У залежності від щільності і товщини газобетонних плит і кліматичних умов у зоні будівництва будинків з газобетону, рекомендується додатково обладнати у них теплоізоляційні системи для створення ідеального мікроклімату житла і продовження терміну його експлуатації.

Надійний матеріал для утеплення будинків з газобетону — Напилювана теплоізоляціяБез-имени-6

Вибираючи матеріал для монтажу утеплення будинку з газобетону, важливо знайти такий теплоізолятор, щоб комплекс його технічних характеристик, параметрів безпеки та економічних вигод зміг би забезпечити ваш будинок теплом і затишком на довгі роки. Всім цим вимогам відповідає ППУ, з яким працює ось вже багато років наша компанія.

Пінополіуретан визнаний полімером №1 фахівцями в області домобудівництва в усьому світі. Це найвигідніший і довгостроковий теплоізоляційний матеріал, здатний створити додаткову міцність несучих конструкцій будинку та убезпечити його від вогню і вогкості, грибка і цвілі, мікроорганізмів і гризунів, «містків холоду» і протягів, температурних перепадів.

Утеплення будинку з газобетону пінополіуретаном ППУ забезпечить економію витрат (до 55%) на нормалізацію мікроклімату кімнат. Висока адгезія ППУ сприяє самостійному і міцному кріпленню напилення до будь-яких поверхонь без допоміжного кріплення. Пінополіуретан виключає витрати на інші матеріали, поєднуючи в собі комплекс найважливіших ізоляційних властивостей. Термін експлуатації ППУ практично не обмежений (від 50 років), що істотно заощаджує витрати на позапланові ремонти і заміну теплоізоляційного оснащення.

Швидкість утеплення ППУ складає до 200 м2 за одну робочу зміну завдяки технології нанесення і застосуванню першокласного обладнання незалежно від конфігурації робочої поверхні. В результаті ви отримаєте безшовний монолітний теплоізоляційний рівень, легкий по вазі, але максимально функціональний і міцний. Пінополіуретан — екологічно безпечний, що не токсичний матеріал на базі рослинної сировини (масел, сої), що захищає приміщення від пилу, запахів, забруднювачів, алергенів та ін.

Виконання робіт з теплоізоляції поліуретаномБез-имени-7

 Утеплення будинку з газобетону ППУ зовні переважніше (менш трудомістке), проте, у випадках скрутного доступу до фасаду, ми проводимо напилення зсередини. Шар пінополіуретану, нанесеного з боку кімнат не вплине на корисну площу житла, тому його товщина мінімальна.

Звернувшись в нашу компанію для виконання утеплення вашого будинку з газобетону ППУ, ви отримаєте комплекс заходів щодо організації його теплоізоляції. Це — попередній безкоштовний виїзд на об’єкт будівництва нашого фахівця, будь-які консультації з питань вартості утеплення, функціональності матеріалів, раціональної теплоізоляції ППУ (зовні або зсередини). Наші досвідчені майстри зроблять якісно нанесення теплоізоляційного покриття, ознайомлять вас з усіма тонкощами його експлуатації.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *