УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення стін

tehnologija_uteplenija_fasada_ppu6

Утеплені стіни не тільки допоможуть зберегти тепло в житловому приміщенні, але й істотно знизити рівень вологості в квартирі, що є серйозною проблемою для багатьох власників міських квартир і приватних будинків. Утеплення стін дозволяє уникнути вогкості в будинку. При цьому важливо грамотно дотримуватися технологію утеплення стін і правильний вибір матеріалу. Принцип «пирога», що припускає послідовний монтаж пароізоляційного шару, утеплювача і гідроізоляційної мембрани ніхто не відміняв. Щоб уникнути проникнення вологи зсередини приміщення і з вулиці плівки повинні прилягати до стіни максимально герметично. У цьому розділі представлені статті, з яких ви дізнаєтеся, як правильно утеплювати стіни.

Як краще утеплювати стіни: зовні або зсередини
Зовнішня теплоізоляція стін переважніше: закони при зовнішньому утепленні краще зберігається тепло в будинку, і фасад захищається від впливу природних катаклізмів. Бувають випадки, які неможливо утеплити стіни із зовнішнього боку. До них відносяться будівлі, фасад яких представляє художню цінність, а також стіни, що виходять в шахти ліфта.

uteplenie_ppu7Внутрішнє утеплення стін має істотні недоліки.

По-перше, будь теплоізолятор, тим більше що передбачає каркасну конструкцію, з’їдає корисний простір приміщення.
По-друге, найменша неточність у розрахунку кількості гідроізоляції викличе скупчення вологи. По-третє, стики між плитними утеплювачами є відмінними містками холоду для проникнення морозного повітря.

Вибираємо матеріал утеплювача

Незважаючи на появу інноваційних технологій, найпопулярнішими раніше є плитні утеплювачі: мінеральна вата, пінопласт, полістирол, дорожча ековата. Відмова від сипучих утеплювачів благотворно вплинув на комфорт безлічі будинків: при всій своїй практичності керамзит, льон, стружка не володіють необхідними теплоізоляційними властивостями.

Застосування рулонних матеріалів теж поступово йде в минуле: плитні теплоїзолятори простіше монтувати і швидше встановлювати. Незважаючи на різноманіття матеріалів, утеплення стін за допомогою мінвати або пінопласту необхідно проводити вкрай обережно, враховуючи всі нюанси споруди і кліматичного фону регіону. Так, висока водопроникність ват не сприяє їх застосування в регіонах з високою вологістю, а горючість пінопласту не дає добро на використання в посушливих районах.

Уникнути багатьох проблем традиційних способів утеплення можна, якщо не слідувати стереотипам і вибрати для підтримки комфортної температури в приміщенні принципово інший метод теплоізоляції. Йдеться про застосування пінополіуретану — матеріалу зовсім не нового, але ще не дійшов до широкого кола споживачів нашої країни. На Заході більше 80% будинків утеплюються за допомогою саме цього полімеру, на 97% складається з повітря. Саме повітря — кращий теплоізолятор: коефіцієнт теплопровідності ППУ в 3 рази нижче, ніж у пінопласту!

При цьому він не вбирає вологу, не горить і абсолютно не схильний механічних впливів. Застосування полімеру виправдано зсередини і зовні, а допоможуть у цьому фахівці нашої компанії, яка впродовж восьми  років займається теплоізоляційними роботами за допомогою унікального матеріалу. Зателефонуйте, менеджери дадуть відповідь на всі питання, а монтажники проведуть утеплення стін пінополіуретаном за один робочий день!

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *